نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی خوش طعم با نکات جا افتادن

اگه اغراق نکرده باشم فکر کنم که خورشت قرمه سبزی محبوب ترین خورشت بین ما ایرانیاست. من یکی که اگه یه هفته پشت سر هم قرمه سبزی بخورم بازم مشتاقم برای وعده بعدی. پختن این خورشت هم خیلی راحته فقط کافیه یک سری از فوت فن هاشو رعایت کنیم تا یه خورشت قرمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم که من امروز علاوه بر طرز تهیه این خورشت فوت و فن هاشم بهتون میگم.

قرمه سبزی خوش طعم و جاافتاده

مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی

مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی

مراحل تهیه قرمه سبزی

ابتدا گوشت خورشتی رو به اندازه دلخواه خورد کرده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

تفت دادن گوشت

بعد از تغییر رنگ گوشت زرچوبه و فلفل رو اضافه کرده و باز کمی مواد رو با هم تفت میدیم.

اضافه کردن ادویه ها

حالا لوبیا قرمز رو به گوشت اضافه میکنیم.

اضافه کردن لوبیا

بعد دو الی ۳ لیوان آب جوش به موادمون اضافه کرده و در قابلمه رو میذاریم و شعله رو کم میکنیم تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزن.

اضافه کردن آب

تا گوشت نیم پز بشه سبزی که ریز خورد شده رو با روغن سرخ میکنیم.

سرخ کردن سبزی

بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی رو به خورشت اضافه میکنیم.

اضافه کردن سبزی به گوشت

لیمو عمانی هارو هم میریزیم و باز ۲ الی ۳ لیوان آب جوش به خورشت اضافه میکنیم.

افزودن لیمو عمانی

بعد از حدود ۲ ساعت خورشت تقریبا جا افتاده و گوشت ها کاملا پختن. حالا نمک و آبغوره رو اضافه میکنیم و به خورشت حدود ۱ ساعت دیگه وقت میدیم تا کاملا قوام بیاد و جا بیوفته تا مزه ها به خورد هم برن.

جا افتادن خورشت

نکاتی برای یک خورشت قرمه سبزی خوش طعم و جا افتاده

قرمه سبزی خوش طعم و جاافتاده

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل