نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

مواد لازم برای تهیه آلو اسفناج

مواد لازم برای تهیه آلو اسفناج

طرز تهیه کامل آلو اسفناج

اول پیاز را ریز خرد کرده تفت دهید تا طلایی شود. سپس بع داز شستن گوشت.گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده وخوب تفت دهید. بوی خوب تفت داده شده گوشت وپیاز که بلند شد زردچوبه را اضافه کنید. بعد چند لیوان آب بریزید تا گوشت خورشتی نیم پز شود.

گوشت و پیاز در حال تفت خوردن

در این فاصله اسفناجها را پاک کرده وشسته و خرد کنید. در ظرفی ریخته اسفناج حجمش زیاده اما کم کم آب آن گشیده میشه وحجم اسفناج کم میشه. دراین موقع دو سه قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی تفت دهید تا کاملا سرخ و خوشمزه بشه. سپس به خورشت نیمه پختمان اضافه میکنیم. تا خوب پخته و جا افتاده بشه.

آلو اسفناج در حال جا افتادن

یک ربع بیست دقیقه به اواخر پخت که مانده بود آلو ها را هم شسته و گل و شنی اگه داشته باشه میشوییم و به خورشتمان اضافه میکنیم. میگذاریم تا آلوها هم خوب جا بیوفته وسپس با پلو آبکش شده و دم کشیده زعفرانی نوش جان کنید.

طرز تهیه آلو اسفناج

آلو اسفناج و پلو زعفرونی

نکات پخت و جا افتادن آلو اسفناج

آلو اسفناج

خواص و نکات اسفناج

اسفناج یکی از بهترین سبزیجاتی هست که برای کم خونی بسیار مفید و مقویست. فقط نباید اسفناج را آبپز کنید. اسفناج رادرسته پاک کنید و شستشو کنید بعد آنرا با دست خرد کنید در ماهیتابه ریخته و کمی روغن بریزد و تفت دهید تا خواصش از بین نره. اسفناج موجب تقویت چشم افزایش بینایی در افراد میشود. بنابر این مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی مفید میباشد. پس از این مواد پر خاصیت دوری نکنید و تا موقع ایکه فصلش هست به حد متعادل مصرف کنید. اما زیاده روی هم نکنید .چون همانطور که خاصیت داره همنقدر هم میتونه مضر باشه. باید بدانید زیاده روی در هر مواد غذایی یک ضرر و زیانی هست. پس تعادل بهترین گزینه است. با اسفناج میتونیم برانی اسفناج و برگهای کوچکش را هم در سالاد و رولتها میشه استفاده کرد که همه را به مرور زمان آموزش خواهیم داد.

نویسنده این مطلب: سرکار خانم سوسن محمد هاشم عزیز.

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل