نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خوراک ماهیچه لذیذ برای مجالس و مهمانی ها

خوراک ها در طیف های متفاوتی تهیه می شوند. بعضی از این خوراک ها منشا گیاهی دارند و در گروه غذاهای رژیمی قرار می گیرند. خوراک های رژیمی و خوشمزه مانند خوراک لوبیا سبز، خوراک قارچ می باشند که کالری مورد نیاز بدن را بدون چربی تهیه می کنند. خوراک ماهیچه نیز از جمله خوراک های مجلسی و اعیانی است که گزینه مناسبی برای سرو در مراسم رسمی می باشد. طرز تهیه خوراک ماهیچه ساده و راحت است و کلیه اقدامات بر روی طعم دار کردن آن متمرکز می شود.

مواد لازم

طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی

ابتدا پیاز به صورت خلال شده، آماده کنید. پیاز خلال شده را در تابه تفت دهید.

آن گاه تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و سرخ کنید. در این مرحله طرز تهیه خوراک، سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید. سیر تقریبا برای طعم بخشی به انواع گوشت مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع جایگزین خوبی برای بوی گوشت است.

سیر را به همراه ماهیچه تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ بو، فلفل و ۲ پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید. منتظر بمانید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود.

زعفران برای مزه دار کردن و خوشبو کردن گوشت ماهیچه به کار می رود. هر چه آب کمتری به خوراک اضافه کنید، طعم بهتری خواهد داشت. تا حد امکان بهتر است به جای استفاده از زرچوبه، از زعفران استفاده شود.

بعد از گوشت یک ساعت به گوشت سر بزنید و در صورت تمایل چوب دارچین به آن اضافه کنید. حالا خوراک ماهیچه شما آماده است و می توانید آن را به همراه سایر پلوها و مخلفات میل بفرمایید.

طرز تهیه سس خوراک ماهیچه

پیاز و رب را در تابه دیگری در کره تفت دهید. آب گوشت اضافی ماهیچه را از صافی رد کرده و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید. آن گاه گوشت را با یک قاشق غذا خوری آب لیمو تازه طعم دار کنید. در نهایت ماهیچه را در سس قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه به پخت آن ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود.

امیدواریم طرز پخت خوراک ماهیچه را در کنار خانواده محترمتان تجربه کنید و از طعم این غذای مجلسی لذت ببرید. در صورت تمایل از بخش انواع خوراک دیدن فرمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل