نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی مرحله به مرحله

این روزها خیلی از ما به خاطر سلامت بیشتر و تناسب اندام طرفدار غذاهای گیاهی و کم روغن هستیم تا به واسطه اونها سالم تر تغذیه کنیم. پس من هم در این مطلب طرز تهیه یه خوراک گیاهی و خوشمزه رو براتون میذارم که داخلش بادمجان کبابی داره و از اونجایی که سرخ شده نیست خوراکمون هم خیلی خوش طعمه و هم کم روغن … پیشنهاد میکنم این غذای سالم و خوشمزه رو حتما درست کنین.

خوراک بادمجان کبابی

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی

مراحل تهیه خوراک بادمجان کبابی

برای تهیه این خورشت بهتره از شب قبل آلوهامون رو با یک لیوان آب گرم خیس کنیم تا نرم بشن و راحت تر داخل خورشت بپزن.

خیس کردن آلو

حالا نوبت به آماده کردن خوراکه پس پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زرچوبه و کمی روغن رو با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد.

تفت دادن رب و پیاز

وقتی رب کمی سرخ شد بادمجان کبابی رو هم اضافه میکنیم. بادمجون رو میتونیم داخل فر یا روی گاز کبابی کنیم و یا آماده از فروشگاه ها تهیه کنیم.

سرخ شدن رب

حالا بادمجون و مابقی مواد رو تفت با هم تفت میدیم تا مزه مواد به خورد هم بره و بادمجان هم کمی سرخ بشه.

اضافه کردن بادمجان کبابی

در این مرحله نوبت این میرسه که به خوراکمون با آلو طعم جدید بدیم.

تفت دادن بادمجان و مابقی مواد

پس آلو های خیس شده رو همراه با آبشون به موادمون اضافه کرده و مخلوط رو هم میزنیم و بعد در ماهیتابه رو میبندیم تا خوراک جا بیوفته و آلوها حسابی طعمشون رو به خوراک بدن.

اضافه کردن آب و آلو

بعد از حدود یک ساعت در ماهیتابه رو برمیداریم تا آب اضافی خوراک بره و غذامون جابیوفته.

جا افتادن خوراک بادمجان

حالا خوراک خوشمزه ما حاضره و میتونیم با برنج یا نون میل کنیم … نوش جان

خوراک بادمجان کبابی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل