نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین انواع کیک در منزل

از خامه فرم گرفته برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود و شما می توانید این نوع خامه را در منزل به راحتی تهیه کنید برای طرز تهیه خامه فرم گرفته روش های متفاوتی وجود دارد که در هر کدام از این روش ها توسط همزن برقی و یا همزن دستی خامه هم زده می شود و از این طریق هوا وارد خامه می شود و باعث می شود تا خامه سبک و فرم گرفته شود.

ژله بریلو، خامه فرم گرفته و شکلات روی کیک از انواع موادی هستند که برای تزیین کیک ها و شیرینی های مختلف مورد استفاده می شوند و شما می توانید به آسانی این مواد تزیینی را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگی با دو روش

برای تهیه خامه فرم گرفته می توانید از پودر خامه و یا خامه صبحانه استفاده کنید که در ادامه این مطلب روش تهیه خامه فرم گرفته را با این روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.

روش اول : مواد لازم

روش تهیه خامه فرم گرفته با کمک خامه صبحانه

ابتدا ظرف شیشه ای درب داری را تهیه کنید و آن را به مدت چند دقیقه درون فریزر قرار دهید تا به طور کامل سرد شود سپس خامه را باز کنید و آب خامه را به طور کامل خالی کنید.
خامه و شکر را درون ظرف شیشه ای خنک شده بریزید.

با کمک چنگال مخلوط خامه و شکر را به مدت ۱۰ ثانیه هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

سپس درب ظرف را به صورت کامل ببندید و آن را به مدت ۲۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خامه مقداری یخ بزند. بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی خامه را از فریزر بیرون آورید و خامه را از اطراف به طرف داخل به خوبی هم بزنید و دوباره ظرف خامه را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف خامه را بیرون آورید و مراحلی را که ذکر شد را دوباره تکرار کنید.

با توجه به دمای فریزر و دمای محیط ممکن است خامه به یکبار در فریزر قرار گرفتن نیاز داشته باشد و بعضی اوقات نیز ممکن است خامه به ۴ بار در فریزر قرار گفتن نیاز داشته باشد در هر صورت خامه موقعی آماده است که به شکل زیر در آید.


در مرحله بعدی طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه را با کمک چنگال مقداری هم بزنید و خامه های اطراف ظرف را هم به وسط آن انتقال دهید.
سپس خامه را با کمک درجه تند همزن به خوبی هم بزنید این مرحله از طرز تهیه خامه کیک ممکن است در فصل تابستان نیم ساعت طول بکشد و در فصل تابستان ۱٫۵ ساعت طول بکشد که در انتهای هم زدن خامه باید شش برابر شده باشد و به صورت پفکی و لطیف در آید.

 

نکات طلایی خامه فرم گرفته با کمک خامه صبحانه

روش دوم : مواد لازم

روش تهیه خامه فرم گرفته با کمک پودر خامه

در روش دوم طرز تهیه خامه فرم گرفته ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۳ دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۸ دقیقه دیگر نیز با دور کند همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.

زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.

نکات طلایی برای تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه

در این مطلب با طرز تهیه خامه فرم گرفته با دو روش مختلف در منزل آشنا شدید که امیدواریم با کمک این دو دستور تهیه بتوانید خامه فرم گرفته را به راحتی در منزل تهیه کنید.

منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ

خروج از نسخه موبایل