نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مرحله به مرحله

ته چین از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست که به روش های کمی متفاوتی تهیه میشه. ته چین مرغ رو قبلا در مطلبی براتون گذاشته بودم و خانوم محمد هاشم هم ته چین مرغ دیگه ای رو پارسال براتون گذاشتن. در این مطلب مدل دیگه ای از ته چین رو که ته چین گوشت و بادمجون هست میذارم که طعم خیلی خوبی داره و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و میتونه در کنار غذاهای دیگه جلوه و زیبایی خاصی داشته باشه و سفره تون رو زیباتر کنه. مهمترین نکته ته چین وا نرفتن اون هست که با نکاتی که در این مطلب خدمتتون عرض میکنم میتونید یک ته چین خیلی خوب درست کنید.

ته چین گوشت و بادمجون

ته چین گوشت و بادمجون

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و بادمجان

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و بادمجون

روش تهیه ته چین گوشت و بادمجون

برای تهیه ته چین بهتره قبل از هر کاری بهتره که برنجتون رو خیس بدید. البته خیلی ضروری نیست و تنها باعث نتیجه بهتر کارتون میشه. بعد هم طبق توضیحاتی که در مطلب برنج دادم آبکش کنید. بهتره برنج رو کمی نپخته تر آبکش کنید که ته چین شل نشه. بادمجان ها رو حلقه حلقه کنید و نمک بزنید و بذارید کمی تیزآبش بره. بعد هم در روغن سرخ کنید. گوشت ها رو هم با پیاز تفت بدید و بهش رب اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین هم بزنید.

مواد میانی ته چین رو آماده کنید

من برای اینکه ته چین بهتری داشته باشم و آب ماست باعث شل شدن ته چینم نشه در زمانی که داشتم مواد میانی ته چین رو آماده میکردم٬ ماست رو در تنظیف گذاشتم تا کمی آبش بره. در نهایت بعد از حدود نیم ساعت چکیدن مثل این عکس شد.

ماست رو در پارچه تمیزی بچکانید

من برای ته چین از زرده تخم مرغ استفاده کردم. البته وقتی خواستم زرده ها رو جدا کنم اجازه دادم مقدار کمی از سفیده هم همراه زرده بافی بمونه.

ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید

جالا ماست و تخم مرغ و زعفرون رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد هم تمام برنج رو بهشت اضافه میکنیم. یکی دو قاشق روغن هم به مخلوط برنج اضافه کردم.

ترکیب ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ

حالا داخل قابلمه رو با روغن چرب کنید . کمی روغن هم کفش بریزید. مقداری از برنج رو کف قابلمه بریزید و روش رو با قاشق فشار بدید. بعد بادمجون ها رو روش میچینیم و مواد گوشت رو روی بادمجون ها میریزیم. مقداری برنج روی همش میریزیم و باز با قاشق فشار میدیم. مجددا یک لایه بادمجان و گوشت و بعد هم برنج باقی مونده رو بهش اضافه میکنیم.

اگه میخواید لایه های داخل ته چینتون پیدا نشه باید مواد میانی رو وسط تر بریزید تا وقتی روی برنج رو فشار میدید مواد از کناره های برنج خارج نشه.

یک لایه برنج. یک لایه مواد میانی و باز یک لایه برنج

انتهای کار رو با قاشق کاملا فشار میدیم. این کار باعث میشه بعد از پخت ته چینتون وا نره. بعد هم روی حرارت کم میذاریم تا خوب دم بکشه. من برای اینکه کاملا دم بشه و ته دیگ یک دست و خوشگلی داشته باشم روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم گذاشتم و شعله پخش کن هم روش گذاشتم و حدود یک ساعت و ربع طول کشید که دم بکشه. شما با توجه به حرارت و قابلمه تون تنظیم کنید. چیزی بین ۴۰ دقیقه تا یک ساعت و نیم ممکنه زمان ببره.

انتهای کار

ته چینتون وقتی حاضره که دورش کمی جمع بشه و وقتی قابلمه رو تکون میدید ته چینتون از دیواره ها به راحتی جدا بشه و تکون بخوره. اگه در عکس زیر هم خوب دقت کنید دور ته چین کمی جمع شده و از دیواره جدا شده.

ته چین بعد از پخت کامل

نکات مهم برای وا نرفتن ته چین

تزیین ته چین

ته چینتون رو میتونید با انواع سبزیجات و ماست چکیده و خلال ها تزیین کنید. من بادمجونی رو ورقه طولی نازک سرخ کردم و باهاش گل درست کردم و دورش رو هم جعفری چیدم.

ته چین گوشت و بادمجان

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل