نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان لذیذ و نکات کلیدی برای پخت بهتر

ته چین مرغ و بادمجان غذای سنتی و مجلسی استان فارس و شیراز است؛ این غذا طعم لذیذی دارد و در طرز تهیه ته چین بادمجان و مرغ از برنج و بادمجان و سینه و یا ران مرغ و ماست و زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ و نمک و روغن و کره و قارچ و پیاز و رب گوجه فرنگی استفاده می شود.

ته چین انواع مختلفی دارند و با انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ و سبزیجات مختلف پخته می شوند؛ ته چین گوشت و ته چین مرغ و بادمجان و ته چین بادمجان از انواع ته چین های خوشمزه ای هستند که به راحتی و با رعایت فوت و فن هایی می توانید آن ها را در منزل بپزید.

مواد لازم

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در منزل

برای پخت ته چین بادمجان و مرغ ابتدا برنج را به مدت چند ساعت در ظرف مناسبی با مقداری آب خیس کنید.

سپس سینه مرغ را به همراه پیاز و نمک و چند لیوان آب در قابلمه ای مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا سینه مرغ پخته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها با حلقه حلقه کنید سپس روی بادمجان های حلقه ای شده مقداری نمک بریزید تا بادمجان ها در هنگام سرخ شدن روغن زیادی را جذب نکنند. در این مرحله از دستور پخت ته چین بادمجان و مرغ مقداری آب به همراه نمک در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس بادمجان ها را با مقداری روغن در تابه ای مناسب سرخ کنید و بادمجان های سرخ شده را از تابه خارج کنید.

پیاز نگینی خرد شده را درون تابه بریزید تا پیاز تفت بخورد سپس قارچ را به پیاز اضافه کنید و قارچ های خرد شده را به خوبی سرخ کنید و مرغ ریش ریش شدت را به مخلوط پیاز و قارچ اضافه کنید و مخلوط همه این مواد را تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید در صورت تمایل می توانید ۱/۲ قاشق چایخوری زیره به مخلوط مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مخلوط مرغ را از روی حرارت گاز بردارید.

برنج خیس کرده را در آب که به دمای جوش رسیده بریزید و بعد از چند دقیقه برنج را آبکش کنید.


در مرحله آخر طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید سپس زرده های تخم مرغ را به همراه ماست و زعفران در ظرف مناسبی با یکدیگر مخلوط کنید.

برنج را به مخلوط زرده و زعفران اضافه کنید.

سپس ۱/۳ از برنج آبکش شده را در ته قابلمه بریزید.

از مخلوط مرغ و قارچ روی برنج زعفرانی بریزید و بادمجان های تفت داده شده را روی مخلوط مواد ته چین بچینید.

دوباره ۱/۳ دیگر از برنج زعفرانی را روی مواد ته چین بریزید و به ترتیبی که گفته شد مخلوط مرغ و بادمجان ها را روی برنج قرار دهید سپس باقی مانده برنج را روی مخلوط مواد بریزید و با کمک قاشق کمی مواد را فشار بدهید تا منسجم شوند سپس کره خرد شده را روی برنج بریزید و درب قابلمه را به همراه دمکنی روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم گاز به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.

نکات طلایی در پخت ته چین مرغ و بادمجان

در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را مشاهده خواهید کرد که امیدواریم از پخت این غذای ایرانی لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع ته چین کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل