نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه تاکو گوشت

تاکو جز غذاهای سنتی و خوشمزه مکزیکی هستش که با نون ترتیلا خورده میشه داخل تاکو میتونه محتویات مختلفی مثل مرغ، گوشت، سبزیجات، ماهی و چیزای دیگه قرار بگیره. در مطلب طرز تهیه نان ترتیلا نحوه پخت این نون رو براتون گفتم، الان هم طرز تهیه یه تاکو گوشت لذیذ رو بهتون یاد میدم تا در صورتی که نون های ترتیلا رو پختین همراه این مایه گوشتی خوشمزه نوش جون کنین.

تاکو گوشت

مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت

مواد لازم برای تهیه تاکو مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو

یک قاشق مرباخوری از کل ادویه تهیه شده برای این مقدار مواد تاکو گوشت کافیه البته به سلیقه خودتون میتونین کمتر یا بیشتر استفاده کنین.

ادویه تاکو

مراحل تهیه تاکو گوشت

ابتدا پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن داخل ماهیتابه تفت میدیم.

تفت دادن پیاز

وقتی پیاز فقط کمی نرم شد فلفل خورد شده و سیر خورد شده رو هم اضافه کرده و مواد رو کمی با هم تفت میدیم احتیاجی نیست که مواد سرخ یا طلایی بشن همین که کمی نرم بشن کافیه.

اضافه کردن فلفل

حالا گوشت چرخ شده رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.

اضافه کردن گوشت

بعد ادویه تاکو و به مقدار لازم نمک ریخته و مواد رو باز با هم تفت میدیم.

اضافه کردن ادویه

در نهایت هم گوجه فرنگی رو ریز خورد کرده و به مواد اضافه میکینم و کمی با هم تفتشون میدیم.

اضافه کردن گوجه

بعد حرارت رو ملایم کرده و در ماهیتابه رو میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت با آب گوجه فرنگی بپزه و مزه ها به خورد هم برن. حالا مایه گوشتی تاکو حاضره.

پختن مواد

مواد تاکو گوشت رو روی نون ترتیلا میذاریم. طرز تهیه نان ترتیلا رو میتونین در اینجا ببینین.

ریختن مایه تاکو داخل نان ترتیلا

در نهایت کاهو، پنیر پارمزان و سس تند هم روی مواد گوشتی میذاریم و نون ترتیلا رو از وسط تا میکینم.

اضافه کردن کاهو و سس تند

حالا لقمه های تاکو گوشت ما حاضره … نوش جان

تاکو مکزیکی

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل