- زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
- زمان پخت : ۲۰ دقیقه
شما می توانید این سالاد سرشار از مواد مغذی را به همراه آب گوچه فرنگی و خیار به عنوان یک نهار میل کنید .
مواد لازم :
- ۱۰۰ گرم کینوآ
- ۷۵ گرم جعفری خرد شده
- ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (گوجه فرنگیها را به صورت ۱ سانتی متری برش دهید و دانههای آن را بگیرید)
- ۱۰۰ گرم خیار به صورت برشهای کوچک
همچنین بخوانید : خواص کینوا
چاشنی غذا :
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- نصف آب لیمو
- چند قطره عصاره ی وانیل
- ۱ قاشق چایخوری عصاره برنج و یا آگاو
- کمی نمک
- نصف یک حبه سیر به صورت له شده
- ۵۰ گرم برگ سالاد برای سرو
روش تهیه :
۱.ابتدا باید کینوا را بر اساس دستور پخت روی بسته بندی ، بپزید . بعد از پخت آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
۲.حالا چاشنی را با اضافه کردن روغن زیتون ، سرکه ، آب لیمو ، عصاره وانیل ، شربت برنج و کمی نمک به یک پارچ درست کنید . سپس آن را به هم بزنید تا نرم شود . مواد آماده شده را به کینوا اضافه کنید و آن ها را با سایر مواد دیگر مخلوط کنید . می توانید این مواد را بر روی برگ های سالاد نیز سرو کنید.