نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه بوقلمون با دو روش شکم پر و سرخ شده

با گوشت بوقلمون می توانید انواع خورش ها و کباب و خوراک های سلم و لذیذ را تهیه کنید. طرز تهیه بوقلمون در منزل کمی زمانبر است و شما می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر گوشت بوقلمون از چاشنی های خوشمزه ای نظیر آلو و تمبر هندی و رب انار استفاده کنید.

بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده از انواع غذاهای خوشمزه هستند که با گوشت بوقلمون تهیه می شوند. بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده مانند مرغ شکم پر و مرغ سوخاری از انواع غذا های محبوب و خوش طعم هستند.

طرز تهیه بوقلمون با دو روش متفاوت

همانطور که گفتیم برای تهیه بوقلمون روش های متفاوتی وجود دارد که در ادامه این مطلب طرز تهیه بوقلمون را با ۲ روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.

۱- دستور پخت بوقلمون شکم پر

مواد لازم برای تهیه بوقلمون شکم پر برای ۴ نفر

مواد لازم برای داخل شکم بوقلمون

طرز تهیه بوقلمون شکم پر با سس انار

ابتدا فر را بر روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس داخل شکم بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید و بوقلمون را خشک کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بوقلمون گردو ها را بر روی حرارت ملایمی قرار دهید تا کمی تفت بخورند سپس کره را به گردوها اضافه کنید و بعد از اینکه کره ذوب شد جعفری و کرفس و رب انار و دانه انار و کشمش و پیاز داغ و شکر را به گردو ها اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد مخلوط شده به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بر روی حرارت ملایم باقی بمانند تا به خوبی با یکدیگر ادغام شوند.
بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خوردند داخل شکم بوقلمون را با کمک این مواد پر کنید و روی بوقلمون کره آب شده بمالید سپس نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران را باهم مخلوط کنید و با کمک برس مخلوط این مواد را کاملا بر رو و زیر بوقلمون بزنید ( توجه داشته باشید که اینکار را باید هر ۳۰ دقیقه انجام دهید پس بهتر است همه این مواد را به صورت یک جا بر روی بوقلمون نمالید).


در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سینی بزرگی که دیواره های بلندتری دارد را انتخاب کنید و بوقلمون را درون سینی فر قرار دهید سپس سینی فر را به مدت ۸ ساعت درون فر بگذارید بعد از مدت زمان ذکر شده بوقلمون را از فر بیرون آورید و با خود آب بوقلمون آن را سرو کنید.
برای تهیه بوقلمون بهتر است از صبح شروع کنید تا زمان لازم را برای پخت داشته باشید زیرا گوشت بوقلمون دیرپز است و برای داشتن بوقلمونی لذیذ و لطیف باید حداقل ۸ ساعت زمان پخت را در نظر بگیرید. بوقلمون شکم پر را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید.

۲- دستور پخت بوقلمون سرخ شده

بوقلمون سرخ شده نیز از انواع غذا های مناسب برای وعده نهار و شام می باشد و شما می توانید این غذای خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه

ابتدا بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید سپس کره را در قابلمه ای نچسب آب کنید و اطراف بوقلمون را در کره سرخ کنید. در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سرخ شده ۲.۵ لیوان آب را به همراه پیاز سرخ شده و نمک درون قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا بوقلمون بر روی حرارت ملایم به خوبی بپزد سپس بوقلمون را درون کاغذ فویل قرار دهید و با کمک فر بوقلمون را سرخ کنید.

در این مطلب با دو روش مختلف برای درست کردن بوقلمون در منزل آشنا شدید که امیدواریم بتوانید با کمک یکی از این دو روش بوقلمون خوشمزه و لذیذی را بپزید. می توانید از بوقلمون سرخ شده و یا شکم پر برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید. بعد از آماده شدن بوقلمون آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک انواع سبزیجات تازه بوقلمون را تزیین کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل