نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه بوریتو مکزیکی ساندویچ فوق العاده خوشمزه

بوریتو یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که بیشتر افراد آن را در خارج از منزل تهیه می کنند، در طرز تهیه بوریتو مکزیکی باید دقت لازم برای ایجاد طعم واقعی در این ساندویچ محبوب را داشته باشید.

در آموزش های گذشته با طرز تهیه ساندویچ های متفاوتی همچون ساندویچ مرغ مکزیکی، ساندویچ مغز و… آشنا شدید. بوریتو نیز یکی از ساندویچ های محبوب در فست فودها به شمار می رود.

موارد لازم :

طرز تهیه بوریتو :

برای درست کردن ساندویچ بوریتو مکزیکی، ابتدا برنج را به مدت دو ساعت با نمک خیس کرده، بعد از این زمان ظرفی را در روی حرارت قرار داده و آب داخل آن بریزید تا جوش بیاید سپس برنج را بریزید و بعداز دو جوش آبکش کنید.

روغن را درون تابه بریزید و پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده اید، داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.

نمک، پودر میخک و پودر اورگانو که یک سبزی معطر است را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید پس از آن برنج و گوجه فرنگی را بریزید، در مرحله بعدی طرز تهیه بوریتو, لوبیا که از قبل جوشانده بودید را اضافه کرده صبر کنید برنج خوب بجوشد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود. در ظرفی مقداری آب بریزید و مرغ را درون آن قرار دهید تا بپزد.

سپس مرغ را ریز کرده و همراه پنیر به برنج اضافه کنید، فر را که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، نان ها را درون فویل مخصوص آشپزی بپیچید و داخل بشقابی روی بخار قرار دهید تا نرم شود، از مواد مخلوط شده برنج و مرغ داخل تورتیلا بریزید و آن را بپیچید. در صورتی که نان تورتیلا در دسترس نبود از نان لواش هم می توانید استفاده کنید.

هر کدام از بوریتو ها که آماده شده است را درون فر قرار دهید و روی آن را به وسیله فویل ببندید و داخل فر قرار دهید تا گرم بماند وقتی تمام بوریتو ها آماده شدند، قابل سرو هستند.

مواد اولیه برای تهیه نان تورتیلا :

طرز تهیه نان تورتیلا :

ابتدا آرد بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مخلوط کنید

روغن مایع را به آن اضافه نمایید، سپس آب را اضافه کنید طوری که خمیر به دست نچسبد،

خمیر را ورز دهید و به مدت ۱۰ دقیقه درون کیسه نایلونی قرار دهید تا بماند،

خمیر ها را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن ها را به وسیله نایلون یا پارچه بپوشانید هر کدام را به وسیله وردنه نازک و گرد باز کنید هر دایره تقریبی ۳۰ سانتیمتر باشد.

سپس یک تابه چدنی را بردارید (تفلون نباشد) خوب داغ کنید و بدون روغن هر نان را به مدت ۱ دقیقه خوب بپزید تا ۲ طرفش خوب پخته شود و کنار بگذارید.

نان ها را بعد از پخت در پارچه ای قرار دهید تا خشک نشوند.

در این مطلب طرز تهیه بوریتو و نان تورتیلا را آموزش دادیم آن را تهیه و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل