نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه بورک اسفناج فوق العاده عالی و خوشمزه

بورک اسفناج غذایی خوشمزه و پرطرفدار است در طرز تهیه بورک اسفناج از خمیر یوفکا استفاده می شود که شما می توانید این نوع خمیر را در منزل نیز تهیه کنید و یا از انواع آماده آن که در فروشگاه های مواد غذایی موجود است استفاده کنید.

بورک اسفناج و مانتی غذاهای ترکیه ای هستند این نوع غذا ها طعم های مختلف و متفاوتی دارند و اگر شما به دنبال تنوع در برنامه غذایی خود هستید بهتر است این غذاهای فرنگی را در منزل تهیه کنید. در آموزش های قبلی با طرز تهیه بورک ساده آشنا شدید در این مطلب طریقه درست کردن بورک با اسفناج را ملاحظه می فرمایید.

مواد لازم

طرز تهیه بورک اسفناج

ابتدا اسفناج ها را به خوبی تمیز و پاک کنید و آن ها را بشویید سپس اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید و در تابه ای مناسب یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و پیاز های خرد شده را با کمک روغن تفت دهید.

بعد از اینکه پیازها طلایی شدند اسفناج را به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا پیاز و اسفناج با یکدیگر مخلوط شوند سپس درب تابه را روی تابه قرار دهید و اجازه دهید تا اسفناج ها نرم شوند.

بعد از پختن اسفناج ها تابه را از روی حرارت گاز بردارید و پنیر را به اسفناج ها اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه بورک اسفناج زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.

سپس سفیده تخم مرغ را با روغن مایع و شیر مخلوط نمایید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا یکنواخت شوند.

برای پیچیدن بورک یک ورق از خمیر یوفکا را باز کنید و با کمک قلم مو مخلوط سفیده را روی خمیر بمالید تا خمیر به خوبی مرطوب شود.

دو قاشق از مخلوط اسفناج و پنیر را روی قاعده مثلث خمیر یوفکا بریزید.

قاعده مثلت خمیر را روی اسفناج بیاورید و دو گوشه خمیر را نیز روی هم بیاورید (توجه داشته باشید که هر لایه ای را که می پیچید باید از مخلوط سفیده تخم مرغ و شیر روی خمیر بمالید).

خمیر را تا کنید و روی خمیر یوفکا زرده تخم مرغ را با کمک قلم مو بمالید.

مقداری کنجد یا سیاه دانه روی بورک بپاشید و همه خمیر ها را به روشی که گفته شد بپیچید.

سپس سینی فر را با کمک روغن به خوبی چرب نمایید و بورک های آماده شده را در سینی فر بچینید و سینی فر را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی سطح خمیر ها طلایی شود.

نکات طلایی در پخت بورک اسفناج

۱٫ در طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر برای پختن اسفناج نیازی به اضافه کردن آب به مخلوط پیاز و اسفناج نیست.
۲٫ در هنگام پختن اسفناج باید اسفناج ها را گهگاهی هم بزنید تا نسوزند.
۳٫ اگه پنیر شور باشد نیازی به اضافه کردن نمک به مخلوط اسفناج و پنیر نیست بهتر است ابتدا مخلوط اسفناج و پنیر را بچشید و در صورت لزوم مقداری نمک به مخلوط این مواد اضافه کنید.
۴٫ می توانید بورک ها را درون روغن داغ نیز سرخ کنید که در این صورت بورک اسفناج کالری زیادی پیدا می کند.

با دستور پخت بورک اسفناج و پنیر در این آموزش آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید. بورک اسفناج را می توانید به عنوان میان وعده میل کنید همچنین می توانید از بورک اسفناج به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس مختلف استفاده کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل