نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه املت لوبیا سبز

خیلی خوبه تا لوبیا سبز تازه توی بازار هست، ازشون استفاده کنیم و انواع مختلفی از غذاهارو باهاشون بپزیم. در این مطلب طرز تهیه یه املت خوش طعم و مفید با لوبیا سبز رو براتون گذاشتم که میتونه به عنوان یه عصرونه یا یه شام خوشمزه حسابی حالتون رو جا بیاره.

املت لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه املت لوبیا

مواد لازم برای تهیه املت لوبیا سبز

مراحل تهیه املت لوبیا سبز

ابتدا لوبیا هارو میشوریم و بعد سر تهشون رو با چاقو میبریم و با یکی دو لیوان آب داخل قابلمه میریزم تا بپزن.

پختن لوبیا سبز

تا لوبیا ها میپزن تخم مرغ ها رو داخل کاسه میشکنیم کمی همشون میزنیم تا با هم مخلوط بشن. این مخلوط احتیاجی به نمک نداره چون پنیر پارمزان به اندازه کافی نمک داره.

همزدن زرده و سفیده

حالا شیر، پنیر و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب هم میزنیم. شیری که توی این املت استفاده میکنیم باعث میشه بافت املت خیلی لطیف و دلپذیر بشه.

اضافه کردن شیر و پنیر

لوبیاهای تازه تقریبا حدود ۱۰ دقیقه الی یک ربع بعد نرم شدن حالا بهشون نمک اضافه میکنیم و میذاریم کمی با نمک بجوشن تا یکم مزه بگیرن. هیچوقت نمک رو از ابتدا به لوبیا ها اضافه نکنین چون باعث ناپز شدنشون میشه.

اضافه کردن نمک

بعد از چند دقیقه لوبیاهارو آبکش میکنیم و داخل یه ماهیتابه با سایز دلخواه کمی کره میریزیم و وقتی کره آب شد لوبیاها رو مانند تصویر داخل ماهیتابه میذاریم. بهتره روی لوبیاهارو هم کمی به کره آغشته کنیم چون مزه شون رو خیلی دلپذیرتر میکنه.

چیدن لوبیا سبز در ماهیتابه

حالا مایع تخم مرغ رو داخل ماهیتابه میریزیم و درش رو میبندیم تا با حرارت ملایم بپزه و خودش رو بگیره.

اضافه کردن تخم مرغ

بعد از اینکه املتمون سفت شد و خودش رو گرفت سروش میکنیم … نوش جان

املت لوبیا سبز

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل