نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه املت روسی یک تجربه لذت بخش برای پخت املت!

املت از عذاهای کم حجم و ساده است که تقریباً با مواد مشترکی مانند تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز تهیه می شود. املت قارچ، املت مکزیکی، املت یتالیایی، املت اسپانیایی و… از جمله املت های خوشمزه هستند که در کشورهای مختلف و با مواد گوناگون تهیه می شوند. برای طرز تهیه املت روسی نیز از مواد مشترکی چون تخم مرغ و گوجه فرنگی استفاده می کنیم.

مواد لازم

طرز تهیه املت روسی

برای شروع طرز تهیه املت روسی, ابتدا باید گوجه های شفاف و مناسبی انتخاب کرد. در ادامه این گوجه های شفاف را برش دهید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را نیز شسته و به صورت نگینی آماده کنید. پیاز و گوجه نگینی شده را در ظرفی بریزید و با نخود، هویج و ذرت مخلوط کنید. آن گاه تخم مرغ ها را به صورت جدا در ظرفی شکسته و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه املت روسی, کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا کره باز شود. بعد از داغ شدن کره، تخم مرغ های شکسته را داخل ظرف دیگری بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.

طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد اما روی آن ها تقریباً نیم بند شود. در ادامه مواد را روی نصف تخم مرغ ها بریزید و نیم دیگر تخم مرغ ها را با استفاده از کفگیر روی مواد قرار دهید.

حالا اجازه دهید تا مخلوط مواد با شعله ملایم سرخ شود. بعد از سرخ شدن مخلوط مواد را به آرامی با دو کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن نیز با شعله ملایم سرخ شود.

بعد از سرخ شدن طرف دیگر، می توانید آن را به ظرف دیگری منتقل کنید و نوش جان بفرمایید.

نکات مهم در دستور پخت املت روسی

امیدواریم دستور تهیه املت روسی مورد رضایت شما قرار گرفته باشد. شما عزیزان می توانید این املت را با چاشنی های مختلفی مانند انواع سبزی نوش جان بفرمایید و از طعم آن لذت ببرید. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک از انواع املت دیدن فرمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل