نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه اسکالپ ناتور مرحله به مرحله

جز طرفدار های شنیسل مرغ هستین؟ اگه جوابتون آره است حتما از این غذایی که امروز طرز تهیه اش رو براتون میذارم هم خوشتون میاد. اسکالپ ناتور در واقع همون شنیسل گوشته که به جای مرغ، گوشت به مواد آغشته شده و سرخ میشه، پس در ادامه با ما همراه باشین تا نحوه درست کردن اسکالپ ناتور رو ببینین…

اسکالپ ناتور

مواد لازم برای تهیه اسکالپ ناتور

مواد لازم برای تهیه اسکالپ ناتور

مراحل تهیه اسکالپ ناتور

ابتدا باید گوشتون رو به صورت تکه هایی با ضخامت تقریبا ۵ میلیمتر ببریم.

بریدن گوشت

بعد دو طرف تکه های گوشت رو به نمک، فلفل و پودر سیر آغشته میکنیم تا مزه بگیره.

مزه دار کردن گوشت

حالا دو طرف گوشت رو خوب با بیفتک کوب میکوبیم.

کوبیدن گوشت

تخم مرغ هارو با کمی نمک و زرچوبه هم میزنیم تا از لختی دربیاد.

همزدن تخم مرغ

حالا ابتدا گوشتمون رو به آرد آغشته میکنیم.

آغشته کردن گوشت به آرد

بعد گوشت رو کاملا به تخم مرغ آغشته میکینم.

آغشته کردن گوشت به تخم مرغ

در نهایت گوشت رو کاملا با پودر سوخاری میپوشونیم.

آغشته کردن گوشت به پودر سوخاری

حالا داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن ریخته و اجازه میدیم تا روغن داغ بشه. حرارت رو ملایم کرده و شنیسل هارو داخل روغن میذاریم.

سرخ کردن گوشت

هر از چند گاهی شنیسل هارو زیرو رو میکنیم تا هم برشته بشن و هم گوشت داخلشون خوب بپزه. و بعد روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره.

سرخ شدن هر دو طرف

حالا شنیسل گوشت خوشمزه ما آماده سروه … نوش جان

اسکالپ ناتور

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل