نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه استیک با سس قارچ مرحله به مرحله

شاید بشه گفت که استیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتیه اما معمولا اکثر ما میترسیم که استیک تو خونه سفت بشه و ترجیح میدیم بریم رستوران و اونجا سفارشش بدیم اما غافل از اینکه درست کردن استیک خیلی آسون تر از اون چیزیه که فکر میکردیم و تنها کافیه یه سری نکات رو رعایت کنیم و که من در این مطلب هم فوت فن های پخت یه استیک خوشمزه رو بهتون میگم و هم دستور پختش همراه یه سس قارچ لذیذ رو.

استیک با سس قارچ

مواد لازم برای تهیه استیک با سس قارچ

مقدار مواد به ازای یک تکه استیک گفته شده و به ازای تعداد استیک های مد نظرتون مقدار مواد رو افزایش بدین

مواد لازم برای تهیه استیک با سس قارچ

فوت و فن پخت استیک خوشمزه

مراحل تهیه استیک

همونطور که در نکات پخت استیک گفتم بهتره از گوشت بیات برای تهیه استیک استفاده بشه پس گوشت رو برای یه شبانه روز داخل یخچال میذازیم و بعد بیرونش میاریم و میذاریم برای نیم ساعت بمونه تا هم دمای محیط بشه.

اجازه دهید تا گوشت هم دمای اتاق شود

در صورت تمایل میتونین کمی گوشت رو بکوبین ولی نه در حدی که شکل خودش رو از دست بده و شبیه بیفتک بشه.

کوبیدن گوشت

حالا به دو طرف گوشت کمی نمک و در صورت تمایل فلفل میزنیم.

البته بهتره که فلفل بعد از سرخ شدن به استیک اضافه بشه چون ممکنه فلفل طعم سوختگی بگیره اما من طعم استیک رو وقتی فلفل از ابتدا بهش اضافه میشه بیشتر دوست دارم.

اضافه کردن نمک و فلفل

حالا کف یه ماهیتابه چدنی رو فقط کمی چرب میکینم و وقتی تابه داغ شد تکه گوشت رو داخلش میذاریم حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث میشه استیک آب بندازه و سفت بشه و نباید خیلی زیاد باشه چون باعث میشه استیک بسوزه.

در ماهیتابه باید باز باشه چون بستنش کیفیت استیک رو خراب کرده و سفتش میکنه.

سرخ کردن گوشت

وقتی یه طرف استیکتون سرخ شد برش گردونین. برای پخت و سرخ شدن استیک نباید بیشتر از ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان صرف بشه چون زمان بیشتر گوشت استیک رو سفت میکنه پس در صورتی که دوست دارین استیکتون مغز پخت تر بشه ضخامت رو کمتر انتخاب کنین ولی زمان رو بیشتر نکینن.

حالا استیک ما حاضره و میتونیم با سس قارچ که در ادامه بهتون یاد میدم سروش کنیم.

سرخ شدن هر دو طرف

مراحل تهیه سس قارچ

همیشه اول سس قارچ رو حاضر کنین و در انتهای پخت سس برای پختن استیک دست به کار بشین چون استیک زودتر از سس و ظرف ده دقیقه حاضر میشه.

برای تهیه سس ابتدا قارچ ها روخلالی ببرین و بعد با نصفی از کل مقدار کره و نمک تفت بدین.

تفت دادن قارچ

وقتی قارچ ها آب انداختن و بعد آبشون کشیده شد و سرخ شدن آماده ان.

سرخ شدن قارچ

حالا داخل یه قابلمه دیگه مابقی کره و سیر رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا فقط سیر مزه کره رو بگیره احتیاجی نیست تا سیر سرخ بشه.

تفت دادن سیر و کره

بعد آرد رو هم اضافه کرده و مواد رو یکم هم میزنیم تا آرد خوب با کره و سیر مخلوط بشه.

تفت دادن آرد

حالا شیر رو کم کم اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه.

اضافه کردن شیر

با حرارت ملایم مدام شیر رو هم میزنیم تا سسمون غلیظ بشه.

غلیظ شدن سس

حالا قارچ های سرخ شده رو اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم.

اضافه کردن قارچ سرخ شده

کمی که هم خوردن و سس خوب قوام اومد سسمون حاضره. البته غلظت سس به ذائقه خودتون بستگی داره ….

آماده شدن سس

درنهایت استیک آماده شده رو در ظرف سرو میذاریم و سس قارچ رو هم روش میریزیم و نوش جان میکنیم …

استیک با سس قارچ

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل