نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه استیک آبدار و سبزیجات پخته مرحله به مرحله

استیک یه غذا ی گوشتی خوشمزه و در عین حال سنگینه به خاطر همین در صورتی که کنارش از انواع سبزیجات استفاده کنیم متعادلش کردیم، علاوه بر این با این کار انواع و اقسام مواد مغذی از پروتئین ‘گرفته تا انواع ویتامین رو به بدنمون میرسونیم. در این مطلب هم طرز تهیه یه استیک آبدار رو همراه سبزیجات پخته و طعم دار براتون میذارم امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

استیک با سس سبزیجات

مواد لازم برای تهیه استیک آبدار و سبزیجات

مقدار مواد به ازای یک الی دو تکه استیک گفته شده و پس با توجه به تعداد استیک های مد نظرتون مقدار مواد رو افزایش بدین.

مواد لازم برای تهیه استیک با سبزیجات

نکات و فوت و فن پخت استیک

مراحل پخت استیک آبدار

همونطور که در نکات پخت استیک گفتم بهتره از گوشت بیات برای تهیه استیک استفاده بشه پس گوشت رو برای یه شبانه روز داخل یخچال میذازیم و بعد بیرونش میاریم و میذاریم برای نیم ساعت بمونه تا هم دمای محیط بشه.

گوشت استیکی

در صورت تمایل میتونین کمی گوشت رو بکوبین ولی نه در حدی که شکل خودش رو از دست بده و شبیه بیفتک بشه.

حالا به دو طرف گوشت نمک میزنیم.

در صورتی که دوست دارین استیکتون فلفل هم داشته باشه بعد از پخت بهش فلفل بزنین چون در صورت اضافه کردن فلفل قبل از پخت، ممکنه در طول پخت استیک، فلفل طعم سوختگی بگیره. البته من این طعم رو هم دوست دارم و گاهی همراه نمک فلفل هم میزنیم.

نمک زدن به گوشت

حالا کف یه ماهیتابه رو فقط کمی چرب میکینم و وقتی تابه داغ شد تکه گوشت رو داخلش میذاریم حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث میشه استیک آب بندازه و سفت بشه و نباید خیلی زیاد باشه چون باعث میشه استیک بسوزه.

در ماهیتابه باید باز باشه چون بستنش کیفیت استیک رو خراب کرده و سفتش میکنه.

سرخ کردن استیک

وقتی یه طرف استیکتون سرخ شد برش گردونین. برای پخت و سرخ شدن استیک نباید بیشتر از ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان صرف بشه چون زمان بیشتر گوشت استیک رو سفت میکنه پس در صورتی که دوست دارین استیکتون مغز پخت تر بشه ضخامت رو کمتر انتخاب کنین ولی زمان رو بیشتر نکینن.

سرخ شدن دو طرف

وقتی استیکتون آماده شد اگه گوشتتون چرب نبود میتونین یه تکه کره کوچیک روش بذارین تا آب بشه. کره طعم استیک رو بهتر میکنه.

حالا استیک ما حاضره و میتونیم با سبزیجات که در ادامه بهتون یاد میدم سروش کنیم. البته یادتون باشه همیشه اول سبزیجات رو بپزین چون استیک زودتر از سبزیجات حاضر میشه و اگه در انتهای پخت سبزیجات دست بکار بشین زمان خوبیه.

آغشته کردن به کره

مراحل تهیه سبزیجات پخته برای کنار استیک

ابتدا سر و ته لوبیا سبز هارو بریده در صورت تمایل به اندازه دلخواه خوردشون کرده و داخل قابلمه میریزمشون و بعد کمی آب سرد هم اضافه کرده و قابلمه رو روی حرارت ملایم میذاریم و درش رو هم میبندیم تا لوبیا ها بپزن بهتره مقدار ٖآب رو کم بریزیم تا بعد از پخت لوبیا، آب اضافه نیاد تا مجبور نشیم دورش بریزیم. احتیاجی به ریختن نمک نیست چون لوبیا ناپز میشه.

پختن لوبیا

هویج هارو هم مثل لوبیا میپزیم.

پختن هویج

کدو هارو حلقه ای میبریم و هر دو طرف رو به نمک آغشته میکنیم بعد داخل یه ماهیتابه نچسب میذاریمشون و در ماهیتابه رو هم میذاریم تا یه طرفشون طلایی بشه و کمی هم نرم بشن و بعد طرف دیگه رو هم طلایی میکنیم.

طلایی شدن کدو

حالا لوبیا پخته، هویج پخته، کره، پودر تخم گشنیز، پیاز داغ و نمک رو داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفتشون میدیم تا مزه هاشون به خورد هم بره.

تفت دادن سبزیجات

در نهایت کدو هارو که نرم تر از بقیه سبزیجات هستن رو هم داخل ماهیتابه میریزم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و در ماهیتابه رو هم میذاریم تا با حرارت ملایم مزه سبزیجات و ادویه ها به هم بره. در صورت تمایل در این مرحله کمی آبلیمو تازه هم به سبزیجاتتون اضافه کنین.

اضافه کردن کدو

در نهایت استیک آبدارمون رو با سبزیجات پخته و سس دلخواه سرو میکنیم … نوش جان

استیک با سبزیجات

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل