نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه آلبالو پلو محبوب و دوست داشتنی

آلبالو پلو از جمله غذا هایی است که در فصل تابستان با توجه به موجود بودن آلبالو تازه در این فصل می توانید آن را طبخ کنید. مواد اصلی طرز تهیه آلبالو پلو عبارتند از آلبالو و زعفران و نمک و شکر و برنج که شما می توانید در صورت تمایل این غذای خوشمزه را با گوشت چرخ کرده و خلال بادام و پسته نیز طبخ کنید.

آلبالو پلو را می توانید همانند زرشک پلو با مرغ به همراه مرغ نیز سرو کنید. شما می توانید مرغ را به صورت جداگانه در کنار برنج قرار دهید و یا اینکه گوشت مرغ را ریش ریش کنید و در لا به لای برنج گوشت مرغ را به همراه آلبالو قرار دهید. در ادامه مطلب طرز تهیه آلبالو پلو را با بهترین روش مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم

آلبالو تازه : ۴ پیمانه
برنج : ۶ پیمانه
شکر : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
زعفران دم کرده : به میزان لازم روغن : به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو

برای طرز تهیه آلبالو پلو ابتدا برنج را به مدت چند ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید. زعفران را به خوبی بسابید و آن را در مقداری آب جوش دم کنید.

سپس دم و برگ آلبالو ها را از آن ها جدا کنید.

هسته آلبالو ها را از درون آن ها خارج کنید.

آلبالو ها را در قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری شکر بر روی آن ها بریزید سپس قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب آلبالو ها از آن ها خارج شود و بعد از مدت زمان ذکر شده آلبالو ها از روی حرارت گاز بردارید.

توجه داشته باشید که رنگ آلبالو ها نباید تیره شود. آلبالو های پخته شده را در درون صافی فلزی بریزید.

سپس شربت آلبالو را دوباره بر روی حرارت گاز قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.


در مرحله بعدی روش پخت آلبالو پلو برنج را با مقداری آب در قابلمه ای مناسب بریزید و بعد از مدت چند دقیقه برنج را در درون صافی مناسبی آبکش کنید سپس در کف قابلمه مقداری روغن و یا کره بریزید و ته دیگ سیب زمینی و یا نان را در کف قابلمه قرار دهید.

می توانید از ته دیگ مجلسی نیز استفاده کنید سپس برنج آبکش شده را در درون قابلمه بریزید و آلبالو ها را نیز در روی برنج بریزید و سپس بقیه برنج را بر روی آلبالو ها قرار دهید.

و درب قابلمه برنج را ببندید و برنج را بر روی حرارت ملایم گاز دم بگذارید.

۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از دم کشیدن کامل آلبالو پلو شربت و زعفران آب کرده را به برنج اضافه کنید و در صورت تمایل می توانید به همراه شربت آلبالو مقداری خلال بادام و پسته نیز به برنج اضافه کنید.

سپس دوباره آلبالو پلو را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا دم بکشد.

آلبالو پلو را می توانید به کمک ته چین و مرغ و خلال بادام و پسته به زیبایی تزیین کنید. هم چنین می توانید برای تزیین آلبالو پلو از مدل های تزیین پلو استفاده کنید. امیدواریم از طرز تهیه آلبالو پلو نهایت لذت را برده باشید. برای مشاهده آموزش طبخ انواع پلو به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل