نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه آش شله قلمکار مرحله به مرحله

توی این هوای سرد و زمستونی هیچی بیشتر از یه آش خوشمزه و غلیییظ نمیچسبه. خلاصه اینکه هوای سرد این روزا ما رو بر این داشت که یه آش تپل بپزیم و بسی لذتش رو ببریم. آش شله قلمکار باید خوب درست بشه که طعم خوبی بگیره. قبلا آموزش این آش خوشمزه رو در سایت داشتیم ولی در این مطلب هم طرز تهیه آش شله قلمکار رو شرح میدم و نکاتی رو ازش میگم که میتونه توی خوشمزه شدن و بهتر جا افتادنش کمک کنه.

آش

مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار

مواد لازم برای تهیه آش شله قلم کار

مراحل تهیه آش شله قلمکار

قبل از هرچیز حبوبات رو از چند ساعت قبل خیس بدید. همچنین گندم و جو پوست کنده رو هم خیس بدید.

گوشت و حبوبات رو میذاریم تا بپزه

حبوبات و گوشت رو با هم و گندم و جو رو جداگونه با ۶ برابر حجمشون آب بپزید. به طور کلی هرچی این آش در دمای ملایم و صبوری و آرام آرام پخته بشه نتیجه بهتری میده. البته من حبوبات و گوشتم رو در زودپز پختم.

مراحل پخته شدن گوشت و حبوبات و گندم و جو

من گندم و جو رو اونقدر پختم که از هم وا رفتن. بعد هم با گوشت کوب برقی میکسشون کردم که مثل حلیم شد. حبوبات و گوشت هم کاملا پختن (البته عدس و ماش رو دو سه ساعت بعد به بقیه اضافه کردم چون زود میپزن) گوشت رو جدا کردم و ریش ریش کردم و مجدا به آش اضافه کردم. البته میتونید گوشت رو جداگونه بپزید و بعدا به آش اضافه کنید. حبوبات رو هم با گوشت کوب برقی له کردم. البته اونقدری که تا یه حد کمی از هم جدا باشه. بعد هم همه حبوبات و جو و گندم و گوشت رو باهم مخلوط کردم.

زردچوبه و پودر تخم گشنیز

زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو در روغن تفت دادم و با سبزی ها به آَ اضافه کردم. البته سبزی من خشک بود و کمی رنگش تیره تر شد.

ادویه ها ر تفت بدید و با سبزی ها به آش اضافه کنید

بعد از اضافه کردن سبزی ها هم حدود ۱ ساعت روی حرارت ملایم هم زدم تا به غلظتی که باید میرسید رید. بعد هم در ظرف کشیدم و با کشک و پیاز و نعنا تزیینش کردم.

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل