نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مقوی

آش بادمجان یکی از آش های خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که در طرز تهیه آش بادمجان از گوشت و حبوبات فراوانی استفاده می شود. شما همراهان عزیز می توانید این آش خوشمزه را در ماه مبارک رمضان هنگام افطار و یا به عنوان پیش غذا نیز میل نمایید.

آش دوغ و آش بادمجان و آش رشته از انواع آش های محلی و پرطرفداری می باشند که به راحتی می توانید آن ها را در منزل تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن ها در کنار افراد خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای چهار نفر

طرز تهیه آش بادمجان

برای درست کردن آش بادمجان بهتر است که از شب قبل حبوبات را بخیسانید. گوشت را با پیاز و یک لیتر و کمی فلفل سیاه در داخل قابلمه مورد نظر بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گوشت شروع به پختن نماید.

پس از اینکه گوشت کاملا پخته و نرم شد آن را از قابلمه خارج کرده و به قسمت های خیلی کوچک تقسیم می کنیم یا می توان آن را ریش ریش نیز کرد.

در مرحله بعدی طرز تهیه آش بادمجان, حبوبات را در درون آب جوشیده گوشت با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شوند. پس از آن گندم بلغور را به آن اضافه کنید تا خوب لعاب بدهد. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید سپس آن ها را با کمی زردچوبه در داخل ماهی تابه با کمی روغن سرخ نمایید.

پس از سرخ شدن آن ها را به مواد دیگر آش اضافه کرده تا کمی جوش بخورند. گوشت را به همراه نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ داخل آش بریزید تا بجوشد و کمی جا بیفتد. هنگامی که آش لعاب داد کشک را نیز به آن اضافه کرده تا خوب حل شود. پس از آن که آش آماده شد آن را داخل ظرف دلخواه خود بریزید و با سیر داغ و پیاز داغ و کشک باقیمانده آن را تزئین کنید.

آش بادمجان را می توانید در وعده نهار و شام و پیش غذا نیز استفاده نمایید. امیدواریم از دستور پخت آش بادمجان خوشمزه و خوش طعم در منزل خود به اندازه کافی لذت ببرید و لحظات بسیار شاد و خوبی را در کنار افراد خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع آش و سوپ کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل