نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه پنه مرغ و پنیر

یکی از خوبی های انواع ماکارونی اینه که معمولا اگه هر مدلی یا با هر مواد اولیه ای درست بشه خوشمزه میشه و اکثرا نظر کل اهالی منزل رو از کوچیک گرفته تا بزرگ به خودش جذب میکنه و خیلی راحت هم میشه ادعا کرد غذایی متفاوت از غذاهای قبلی براشون پخته شده. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی پنه رو با مرغ و پنیر قرار میدم که طعم خیلی خوبی داره و میتونه از خوشمزه ترین انواع ماکارونی به حساب بیاد.

پنه مرغ و پنیر

مواد لازم برای تهیه پنه مرغ و پنیر

مواد لازم برای سس

مواد لازم برای تهیه پنه ی مرغ و پنیر

اول از همه مرغ رو خورد میکنیم و با نصفی از پودر پاپریکا و آویشن، نمک، فلفل و زرچوبه مخلوط میکنیم کنار میذاریم تا کمی بمونه

مرغ رو خرد کرده و با ادویه ها مخلوط میکنیم

حالا پیاز رنده شده رو با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه و بعد رب رو اضافه میکنیم. باز هم تفت میدیم تا رب هم سرخ بشه. مابقی پودر آویشن و پاپریکا و کمی زرچوبه و نمک هم اضافه میکنیم.

تفت دادن پیاز رنده شده و رب گوجه

حالا مرغ هارو اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا خوب بپزن

روش تهیه پنه مرغ و پنیر

بعد سیر رنده شده رو با کره کمی تفت میدهم فقط در حدی که کره کمی مزه سیر رو بگیره و اصلا لازم نیست سیر سرخ و طلایی بشه

تفت دادن کره و سیر

شیر رو اضافه میکنیم و میذاریم تا کمی گرم بشه ولی جوش نیاد (این سس به آرد احتیاج نداره چون وقتی با مخلوط ماکارونی قاطی میشه شیرکاملا جذب ماکارونی ها میشه و ماکارونیمون آب نمیندازه)

شیر رو به سیر و کره اضافه میکنیم

حالا ماکارونی، که از قبل آبکش کردیم رو با مرغ مخلوط کرده و داخل ظرف میذاریم و سس رو همه جای مخلوط ماکارونیمون میریزم و روی سطح ظرف رو با پنیر پیتزا میپوشونیم

آماده کرده پنه مرغ و پنیر برای رفتن در فر

ظرف رو برای مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تو فر میذاریم تا سس به خورد ماکارونی بره و موادمون کاملا بپزه و در نهایت شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا پنیر هم طلایی بشه و بعد از اینکه ۵ دقیقه بیرون فر موند سرو میکنیم

طرز تهیه پنه ی مرغ و پنیر

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل