چند روز پیش طرز تهیه یک خمیر چند کاره برای تهیه شیرینی های مناسب عید قرار دادیم و گفتیم که اون خمیر به عنوان یک پایه است و باهاش خیلی کارها میشه کرد و تنوع خیلی زیادی میشه بهش داد و قرار شد در مطالب بعدی در مورد تزیینات مختلفش صحبت کنیم و ایده های متفاوتی رو بدیم. در این مطلب میخوامم یه دستگاه بیسکوییت زن خیلی عالی رو بهتون معرفی کنم که باهاش میتونید انواع شکل ها و قالب های زیبا رو در بیارید. خوبیش به راحتی کار باهاشه و امیدوارم که خوشتون بیاد.
دستگاه بیسکوییت زن یا کوکی پرس cookie press
دوستای گلم ممکنه خیلی هاتون قبلا با این دستگاه کار کرده باشید و براتون تکراری باشه. این قسمتو برای اون عزیزایی میگم که احتمالا با این دستگاه آشنایی ندارن.
دستگاه بیسکوییت زن یا کوکی پرس “cookie press” یا “cookie gun” همونطور که از اسمش پیداست یه دستگاه شبیه به تفنگه که خمیر رو در اون قرار میدن و باهاش شیرینی ها رو شکل میدن و بعد هم تزیینش میکنن. تنوع شکلها و قالبهایی که با این دستگاه میشه زد خیلی زیاده و خوبیش اینه که اصلا سخت و خسته کننده نیست. چندتا از قالبهایی که داره در عکس های پایین هست.
اونی که ما خریدیم جلدش این شکلیه.
مامان من این دستگاه رو پنج شش سال پیش برای همین شیرینی های عید خرید. جدا شکل هایی که درست میکنه خیلی زیبا و منحصر به فرد هستن و واقعا به آدم انرژی شیرینی پختن میده.
قالبها همین دایره هایی هستن که میبینید که باید در انتهای استوانه قرار داده بشن و فیکس بشن. خمیر رو از بالا وارد دستگاه میکنیم و با اهرم یکی یکی شیرینی ها رو روی سطح سینی شکل میدیم.
همونطور که گفتم خوبی خمیری که در مطلب قبلی آموزش دادیم اینه که شکلش رو در فر و بعد از پختن تغییر نمیده و با هر فرمی که بهش بدید میمونه. این خمیر خیلی مناسبه که با این دستگاه بهش شکل بدید.
این دستگاه رو اکثر لوازم قنادی ها دارن و میتونید تهیه کنید. قیمت متوسطش هم حدود ۳۰ تومن هست. ولی می ارزه و سالها میتونید باهاش کار کنید و از زیبایی شیرینی هاتون لذت ببرید.
و اما خمیر و شیرینی…
شیرینی عید با دستگاه قالبی و زیبا
برای این دستگاه میتونید از انواع خمیر های شیرینی که بلدید استفاده کنید. ویژگی خمیر برای این دستگاه اینه که خمیر نباید بیش از حد شل باشه و همچنین نباید خیلی سفت باشه. خمیر رو باید در حدی تهیه کنید که به دست خودتون خیلی نچسبه. زیر شیرینی ها رو هم بهتره که سینی چرب شده بذارید. چون کاغذ روغنی ممکنه موقع قالب زدن کمی اذیت کنه.
ایده هایی برای تزیین شیرینی عید
قالبها تا حدی میتونن به شیرینی زیبایی بدن ولی پیشنهاد میکنم هر شیرینی ای که برای عید درست میکنید با مواد مختلف تزیینی مثل انواع شکلات های تزیینی و رنگی و مارمالاد ها و رویال آیسینگ تزیینشون کنید تا زیباییشون چند برابر بشه. البته تزیین این شیرینی ها چون خیلی کوچیک هستن کمی حوصله و البته وقت میخواد.
میشه با انواع رنگهای خوراکی خمیر رو به انواع رنگها درآورد و رنگی سرو کرد.
میتونید از دو شیرینی روی هم استفاده کنید و بینش از انواع کرم ها و شکلات و مارمالاد ها استفاده کنید.