نماد سایت سیماکوک

سوفله سبزیجات غذای سبک و متفاوت با روش پخت ساده

سوفله سبزیجات در واقع نوعی پیش غذا محسوب می شود که می توان به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد و بسیار سبک و خوشمزه است. طرز تهیه سوفله سبزیجات در منزل به راحتی امکان پذیر است و بهتر است این نوع غذای مقوی و خوش طعم را برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان قرار دهید.

سوفله سبزیجات و سوفله بادمجان از انواع غذاهای فرنگی و خوش طعم هستند. اگر شما به پخت انواع غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است که این نوع غذاها را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه سوفله سبزیجات

برای درست کردن سوفله سبزیجات، ابتدا قارچ را شسته و آن را به قطعه های کوچکی برش بزنید و در تابه ای مناسب قارچ را سرخ کنید.

سپس بادمجان و کدو را نیز به صورت ورقه هایی کوچک برش دهید و آن ها را نیز به صورت جداگانه سرخ کنید. زیر همه مواد سرخ شده دستمال تمیزی را پهن کنید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

در مرحله بعدی شلغم و کلم بروکلی و سیب زمینی را که از قبل به صورت حلقه هایی کوچک در آورده اید بخار پز کنید.

فلفل دلمه ای ها را نیز به قطعه های ریز تبدیل کرده و کف ظرف پیرکسی را با کمی روغن چرب نمایید.

سیب زمینی ها برش زده شده را ابتدا در کف ظرف قرار داده و روی آن را با کدو پر نمایید. پس از آن قارچ و فلفل دلمه ای را و شلغم رنده شده را نیز روی آن ها بچینید. بادمجان ها و دوباره کمی قارچ را به مواد به صورت ردیفی اضافه نمایید و روی آن ها را با ذرت بپوشانید.

روی سطح مواد را با کلم بروکلی پوشانده و سس بشامل را نیز روی سطح سوفله و لا به لای مواد اضافه نمایید. در مرحله آخر طرز تهیه سوفله سبزیجات روی همه مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و سپس ظرف را در گریل فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی شود در این مرحله سوفله سبزیجات آماده است.

دستور پخت سوفله سبزیجات را در این مطلب مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع گراتن کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل