نماد سایت سیماکوک

ساده ترین طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و خوش طعم

کشک بادنجان یکی از قدیمی ترین غذاهای سفره های ایرانی است. این غذا، یکی از خوشمزه ترین غذاها است که دارای خواص زیادی می باشد. بادنجان و کشک و سیر و پیاز از مواد اصلی این غذا می باشند. در این پست، طرز تهیه کشک بادمجان، به صورت ساده بیان شده است.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:

۱- بادنجان پوست شده به صورت کبابی یا سرخ شده : ۶ عدد

۲- پیاز سرخ شده : ۴ عدد

۳- نعنا خشک : به میزان لازم

۴- کشک : به مقدار لازم

۵- سیر ساطوری شده : ۵ عدد (به اندازه یک قاشق غذاخوری)

۶- روغن و نمک: به میزان لازم

۷- آب: به مقدار کم

طرز تهیه کشک بادمجان:

ابتدا باید بادنجان کبابی شده یا سرخ شده به همراه پیاز سرخ شده به همراه مقدار کمی آب، نیم ساعت پخته شود. سیر ساطوری شده را به همراه مقدار کمی روغن سرخ کنید و در انتها نعنا خشک به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید دقایقی با هم پخته شوند. بعد از پخته شدن و در انتها، کشک را به مواد اضافه کنید و کشک بادمجان را سرو کنید.

نکاتی در مورد طرز تهیه کشک بادمجان :

طرز تهیه کشک بادمجان با روش های متفاوتی بیان می شود. این غذا محلی ایرانی با هر روش پخت، غذای خوشمزه ایی است و طرفداران بسیاری دارد. کشک بادنجان به عنوان پیش غذای مجلسی نیز طبخ می شود.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل