نماد سایت سیماکوک

روش پخت دال عدس هندی با طعمی متفاوت و ایده آل

خوراک ها انواع مختلفی دارند و با مواد غذایی مختلفی تهیه می شوند خوراک دال عدس هندی از خوشمزه ترین انواع غذاهای فرنگی است که در طرز تهیه دال عدس هندی از عدس قرمز و نمک و زردچوبه و زنجبیل تازه و فلفل سبز و تخم گشنیز و پیاز و رب و آرد ذرت استفاده می شود.

خوراک لوبیا سبز و خوراک دال عدس و خوراک لوبیا قرمز از انواع خوراک های خوش طعم و مقوی هستند و شما می توانید این نوع خوراک ها را در منزل به راحتی بپزید و برای ایجاد تنوع بیشتر این خوراک های لذیذ را در برنامه غذایی تان قرار دهید.

مواد لازم

طرز تهیه دال عدس هندی در خانه

برای درست کردن دال عدس هندی ابتدا عدس را به خوبی بشویید و به همراه پنج لیوان آب؛ عدس را در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله زیاد قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید نمک و زردچوبه را به همراه زنجبیل تازه رنده شده و فلفل خرد شده در قابلمه بریزید و سپس حرارت گاز را کم کنید و به مدت ۸ دقیقه اجازه دهید تا عدس ها پخته شوند سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه عدس ها استراحت کنند.


در مرحله بعدی طرز تهیه دال عدس هندی درون تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و تخم گشنیز و آرد ذرت را در روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را درون تابه بریزید و مخلوط این مواد را تفت دهید تا پیاز ها طلایی و نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز اضافه کنید و رب را کمی تفت دهید تا خوشرنگ شود در این مرحله از روش پخت دال عدس مخلوط پیاز را درون قابلمه دال عدس بریزید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه گاز را روشن کنید تا مواد به خورد هم بروند و دال عدس جا بیفتد توجه داشته باشید که این خوراک را باید به صورت داغ سرو کنید.

در این مطلب دستور پخت دال عدس هندی را با ساده ترین روش مشاهده کردید شما می توانید این خوراک خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور پخت انواع خوراک کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل