نماد سایت سیماکوک

روش تهیه ترشی پیاز چاشنی خوشمزه برای غذاهای ایرانی

ترشی ها از جمله چاشنی های خوش طعمی می باشند که انواع مختلفی دارند که شما عزیزان می توانید با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده انواع ترشی های مخصوص به هر فصل را تهیه نمایید. ترشی پیاز یکی از انواع ترشی های متفاوت و خوشمزه است که در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی پیاز آشنا می کنیم.

ترشی انبه، ترشی پیاز و ترشی قارچ از انواع ترشی هایی می باشند که طعمی بسیار خاص و ظاهری متفاوت نسبت به سایر ترشی ها دارند که شما همراهان عزیز و گرامی می توانید این ترشی های خوشمزه را در کنار اعضای خانواده خود به همراه غذاهای پلویی و گوشتی میل نمایید و از طعم آن ها لذت ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه ترشی پیاز

برای درست کردن ترشی پیاز، ابتدا پیاز ها را داخل آب خیسانده تا پوست آن ها راحت تر کنده شود سپس آن ها را پوست کنده و خوب بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.

سیر را پوست کنده و نعناع را نیز خوب بشویید و به همراه سیر آن را کاملا ریز می کنیم. شیشه ای مناسب را که از قبل شسته و کاملا خشک کرده اید را بردارید و مخلوط سیر و نعناع را داخل آن بریزید پس از آن یک ردیف پیاز را بچینید و کمی نمک روی آن بریزید و این کا را تا پایان اتمام پیاز ها انجام دهید. سپس سرکه را نیز به آن ها اضافه کرده و شیشه را پر کنید به طوری که سرکه روی تمام پیاز ها را بپوشاند.

نکات طلایی در تهیه ترشی پیاز

ترشی پیاز یکی از ترشی های خوش طعم با مزه ترش می باشد که برای افرادی که مزه ترش را بیشتر می پسندند مناسب می باشد. در این مطلب با روش درست کردن ترشی پیاز با طعم خاص و عالی آشنا شدید که امیدواریم از این ترشی لذت برده و بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه نمایید. در صورت تمایل برای آشنایی بیشتر با ترشی های دیگر بر روی انواع ترشی کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل