نماد سایت سیماکوک

دستور پخت پلو با روش یونانی ها را در آشپزخانه منزلتان تجربه کنید

پلو یونانی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار در کشور اروپا است که این پلوی مخلوط طعم بی نظیر و متفاوتی دارد و اگر شما به پخت غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است از پخت این پلوی معروف و خوشمزه در منزل غافل نشوید. در ادامه طرز تهیه پلو یونانی را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

پلو های مخلوط لذیذ و خوشمزه هستند و با مواد غذایی مختلفی پخته می شوند. بریانی هندی و پلو یونانی و قارچ پلو ترکیه ای جزء خوشمزه ترین پلو های مخلوط هستند و شما می توانید این پلو ها را در منزل به راحتی بپزید.

مواد لازم برای تهیه پلو یونانی

مواد لازم برای پخت مرغ

طرز تهیه پلو یونانی در منزل

برای پخت پلو یونانی ابتدا پیازها را به شکل نگینی خرد کنید سپس پیازهای خرد شده را با مقداری روغن زیتون و کره به خوبی تفت دهید بعد از اینکه پیازها طلایی شدند فلفل دلمه ای آب پز شده را به آن ها اضافه کنید و بعد از تفت خوردن فلفل دلمه ای ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته شده را به مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای بیفزایید و مخلوط سبزیجات را با مقداری ادویه طعم دار کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پلو یونانی در قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را به آن اضافه کنید.

وقتی که برنج به مرحله آبکشی رسید آن را آبکش کنید سپس برنج را با مخلوط سبزیجات ترکیب کنید و روی در قابلمه دمکنی قرار دهید و برنج را دم کنید.

روش پخت مرغ

برای پخت مرغ ابتدا باید تکه های مرغ را به نمک و زردچوبه آغشته کنید سپس آن ها را در مقداری کره تفت دهید. در تابه ای مناسب پیازهای خلالی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید سپس سیر ها را نیز بکوبید تا له شوند و مقداری فلفل و پودر آویشن و زردچوبه به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید سپس پوره های گوجه فرنگی مخلوط سیر و پیاز و تکه های مرغ تفت داده شده را درون قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری آب روی تکه های مرغ بریزید توجه داشته باشید که آب باید روی سطح مرغ ها را بگیرد در این مرحله از پخت مرغ روی ظرف را با فویل بپوشانید و سپس ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا مرغ ها به خوبی برشته و پخته شوند سپس جعفری را ابن غذای خوشمزه اضافه کنید و بعد از پخته شدن مرغ ها و دم کشیدن برنج پلو یونانی را به همراه مرغ سرو کنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر پلو یونانی

۱٫ ابتدا گوجه فرنگی ها را به مدت ۳۰ ثانیه در مقداری آب جوش بجوشانید سپس پوست گوجه ها را بکنید و گوجه ها را درون مخلوط کن بریزید و آن ها را میکس کنید می توانید در صورت تمایل گوجه فرنگی های میکس شده را در صافی بریزید و تخم های آن ها را جدا کنید.
۲٫ در طرز تهیه پلو یونانی بهتر است مرغ را با انواع ادویه های دلخواه مزه دار کنید سپس آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۳٫ پلو یونانی بیشتر به صورت پلو با خورش میل می شود ولی شما می توانید این غذای خوشمزه را به صورت کته با مخلوط سبزیجات و مرغ به صورت لا به لا نیز بپزید.

در این مطلب با طرز تهیه پلو یونانی با مرغ آشنا شدید که امیدواریم از پخت این پلوی فرنگی خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت پلو های مخلوط به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل