نماد سایت سیماکوک

دستور پخت سویا و نودل با سس میسو

سویای آماده شده با نمک  به همراه میسو

این غذای گیاهی دارای کربوهیدرات‌های گیاهی است که برای نگه داشتن طولانی مدت انرژی بدن بسیار مفیدند. به خاطر وجود سویا، این غذا سرشار از پروتئین است.

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. نودل‌ها یا رشته فرنگی‌های خود را بر اساس دستور پخت موجود بر روی آن بپزید. سپس آبکشی نمایید و با آب سرد بشویید. کنار بگذارید.
  2. کلم را به صورت ریز برش دهید، هویج را ببرید و به صورت روبان‌های نازک دراز در بیاورید. فلفل را نیز برش دهید.

آماده کردن سس:

  1. در یک ظرف کوچک، سرکه، سس سویا، میسو و یک قاشق چایخوری روغن کنجد، سیر و زنجبیل را مخلوط نمایید.
  2. در یک ظرف بزرگ، باقی مانده روغن را گرم کنید. کلم را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد. سپس هویج و فلفل را به آن بیفزایید. در نهایت سویای آماده شده با نمک و پیازچه را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید. در نهایت حرارت را خاموش کنید و ترکیب میسو و سس سویا را روی سبزیجات بریزید و با نودل ترکیب کنید. این ماده غذایی را با گشنیز سرو نمایید.

توجه:

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

خروج از نسخه موبایل