نماد سایت سیماکوک

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی با طعم عالی

سوپ گوجه فرنگی از انواع غذاهای ایرانی سبک و مقوی است و شما می توانید از این غذای خوشمزه به عنوان پیش غذا و یا میان وعده استفاده کنید. در طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی از کره و گوجه فرنگی و پیاز و آرد و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و ریحان و جعفری و نمک و فلفل سیاه استفاده می شود.

سوپ تره فرنگی و سوپ گوجه فرنگی و سوپ کدو حلوایی از انواع سوپ های خوشمزه و خوش طعم هستند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف این سوپ های لذیذ را به عنوان پیش غذا بپزید و یا از آن ها به عنوان وعده اصلی غذا استفاده کنید.

مواد لازم برای دو نفر

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی در منزل

برای پخت سوپ گوجه فرنگی درون قابلمه ای متوسط مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس گوجه ها را به مدت دو تا سه دقیقه درون آب جوش بیاندازید و بعد از مدت زمان ذکر شده آب جوش را خالی کنید و اجازه دهید تا گوجه ها مقداری خنک شوند تا پوست آن ها به راحتی کنده شود.

پوست گوجه فرنگی ها را بکنید و آن ها را به صورت ریز خرد کنید.

با کمک همزن گوجه فرنگی ها را هم بزنید تا به شکل پوره نرم در آیند سپس پوره گوجه فرنگی را کنار بگذارید.


در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی کره را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا ذوب شود سپس پیاز خرد شده را به کره اضافه کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی و نرم شود.

آرد را به پیاز تفت داده شده بیفزایید و به مدت دو دقیقه آرد را تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط مواد اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر نیز مخلوط آرد را تفت دهید. در این مرحله از طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی و آب گوشت و نمک را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ به دمای جوش برسد سپس حرارت شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سوپ گوجه فرنگی به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت شعله گاز بپزد و جا بیفتد و در اواخر پخت فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید.

بعد از اینکه شعله گاز را خاموش کردید ریحان و جعفری را به سوپ اضافه کنید.

سوپ را درون ظرفی مناسبی برای سرو بریزید و با کمک روش های تزیین سوپ آن را تزیین کنید.

در این مطلب با طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این سوپ بی نظیر و خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل