نماد سایت سیماکوک

دستور پخت استیک خوشمزه و ایده آل با گوشت مرغ

استیک یکی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی است که اغلب آن را یا بر روی آتش به صورت کباب شده درست می کنند و یا در روغن سرخ می کنند. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل نمایید. در ادامه مطلب شما بانوهای خوش سلیقه ایرانی را با طرز تهیه استیک مرغ بسیار عالی و بی نظیر آشنا می کنیم.

این غذای بسیار خوش طعم در کشور فرانسه به بیفتک مشهور است و طعم آن شبیه کباب برگ می باشد. استیک مرغ در کشورهای مختلف با روش های متفاوتی تهیه می شود و با نوشیدنی های مختلف می توان آن را میل کرد. دستور پخت استیک مرغ را در ادامه برای شما عزیزان بیان می کنیم. که تقریبا مشبه طرز تهیه استیک گوشت قرمز می باشد.

مواد لازم

طرز تهیه استیک مرغ

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد.

سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.

درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.

نکات طلایی پخت استیک مرغ

پس از آن که استیک ها آماده شدند می توانید آن ها را در داخل ظرف مناسبی قرار داده و با جعفری خورد شده و سیب زمینی سرخ شده و خیار شور و .. تزئین نمایید. امیدواریم از روش تهیه استیک مرغ بسیار خوشمزه در این مطلب لذت برده باشید و به راحتی بتوانید آن را در منزل پخته و در کنار اعضای خانواده خود میل نمایید. در صورت تمایل برای مشاهده دستور پخت انواع استیک های خوشمزه بر روی انواع استیک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل