الحمدلله تا حالا شاهد این بودیم که دوستای گلمون از مطالبی که برای تزیین میذاریم، مثل تزیین سالاد، تزیین الویه، تزیین کیک و تزیین دسر راضی هستن. این موضوع به ما انگیزه میده تا بیشتر در این زمینه ها کار کنیم و بتونیم بر اساس علایق مخاطبای عزیزمون مطالب بهتری بذاریم. البته که تزیینات در غذا و سفره خیلی مهمه و باعث بیشتر شدن جلوه غذا و اشتها آور شدنش میشه. در این مطلب به تزیین غذا و سالاد با سبزیجات میپردازیم که امیدوارم دوست داشته باشید.
اول از همه شرمنده ام که مطالبمو دیر به دیر میذارم و بعضی از دوستا که هر روز منت به سر ما میذارن و سر میزنن، کمی حوصلشون سر میره. انقدر کار و بار زیاده که نمیشه رسید.
تزیین غذا و سفره آرایی در خانه
تزیین غذا از این جهت اهمیت داره که اولا سفره رو خیلی زیبا میکنه. دوما اشتها بر انگیزه و افراد رو برای غذا خوردن تحریک میکنه. سوم و از همه مهمتر اینکه نشونه سلیقه خانوم خونه است و زیبایی کار باعث میشه زحمتی که برای غذا کشیده به چشم بیاد.
برای تزیین غذا باید بگم به شکلای مختلفی میشه غذا رو تزیین کرد. این به خود غذا بستگی داره که چیه و چه تزیینی مناسبشه. مثلا بعضی غذا ها رو میشه با سس تزیین های خیلی خوشگلی روشون انجام داد و یا حتی با موادی که در خود غذا به کار میره. تزیینات حتما لازم نیست که خیلی بزرگ و چشم گیر باشه و میتونه خیلی ساده و شیک باشه. با یک چیدن مناسب میشه غذا ها رو خیلی زیباتر کرد.
در این مطلب به تزیین غذا با سبزیجات میپردازیم که میدونم خیلی ها علاقه دارن.
میوه آرایی حرفه ای
بعضی از این تزیینات خیلی حرفه ای هستن. نمیگم که نمیشه بهش رسید و به اون شکل درش آورد. ولی احتیاج به تجربه و حوصله و زمان زیاد داره. مثلا نباید انتظار داشته باشیم که اولین باری که هویج دستمون گرفتیم، بتونیم باهاش طاووس درست کنیم. ولی اگر حوصله و وقت و صبر باشه میشه همه کار کرد. پس اگر برای اولین بار کمی کج و کله شد نا امید نشید. البته آموزشایی که توی این مطلب هست خیلی آسونه و به راحتی میشه با یکی دو بار تمرین انجامشون داد. منظورم اون سخت سختاست که احتیاج به بلد بودن هنر میوه آرایی داره.
تزیین غذا با سیب زمینی سرخ کرده با شکل گل رز
همونطوری که توی عکس هست باید اون سیب زمینی چیپسی و خیلی نازک برش بزنید که بهتره با پوست کن اینکارو بکنید. بعد هم به شکل گل در بیارید و با خلال دندون زیرش رو محکم کنید و با همون خلال دندون بندازید توی روغن فراوون و حرارت کمی بالا تا سرخ بشه. بعدش هم که بیرون آوردید روی دستمال بذارید تا خشک بشه و بعد توی تزیین غذاتون استفاده کنید.
تزیین غذا با هویج به شکل برگ
شکل کاملا واضحه و من هیچ توضیحی ندارم :whistle:
تزیین غذا با پیازچه به شکل گل
برای درست کردن یه گل پاپیونی خوشگل با پیازچه اول حدود ۱۵ سانتی متر از انتهای (قسمت سفید) پیازچه رو میبریم و برگاش رو کنار میذاریم. بعد پنج تا برش با چاقو روش میزنیم. فقط مراقب باشید برش ها تا انتها نره. چون قراره گلبرگمون باشه.
برای کاسبرگ گلمون اولین ردیف رو به شکل تیز و مثلثی برش میزنیم.
ردیف بعدی رو هر لایه رو برمیگردونیم به داخل گل. مثل شکل.
و همینطور تا انتها.