نماد سایت سیماکوک

بدون استفاده از فر یک پیتزای عالی درست کنید

پیتزا از انواع پرطرفدارترین فست فود ها در سراسر جهان است پیتزا را می توانید در تابه یا فر بپزید. طرز تهیه پیتزا بدون فر بسیار راحت و آسان است و شما می توانید بدون استفاده از فر پیتزا با شکل متفاوت تری را تهیه کنید.

پیتزا تنوع زیادی در طعم و مزه دارد و با مواد غذایی مختلفی تهیه می شود. از محبوب ترین و پرطرفدارترین انواع پیتزاها می توان به پیتزا مخلوط و پیتزا مخصوص و پیتزا پپرونی اشاره کرد.

مواد لازم خمیر پیتزا

مواد لازم برای مواد روی پیتزا

طرز تهیه مواد روی پیتزا

ابتدا پیاز را خرد کنید و درون تابه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید سپس سیر له شده را به پیاز اضافه کنید.

بعد از اینکه سیر و پیاز مقداری تفت خوردند گوشت چرخ کرده را به آن ها بیفزایید تا گوشت نیز تفت بخورد.

سپس نمک و رب و فلفل و ادویه کاری را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه رب مقداری تفت خورد نصف لیوان آب به مواد روی پیتزا بیفزایید و در تابه را ببندید و اجازه دهید تا مواد روی پیتزا به مدت ۱۵ دقیقه بپزند و آب آن ها کشیده شود. در ظرف مناسب دیگری قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به کمک روغن و با حرارت زیاد تفت دهید و بعد از سرخ شدن این مواد آن ها را هم در گوشه ای قرار دهید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا بدون فر باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیتزا آرد و نمک و بیکنیگ پودر را با یکدیگر الک کنید.

سپس ماست و تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی بریزید واین مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

بعد از مخلوط شدن مواد با یکدیگر مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس همه این مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند.

این خمیر پیتزا حالت چسبندگی دارد بنابراین از اضافه کردن آرد بیشتر به این خمیر خودداری کنید.

طرز تهیه پیتزا بدون فر

در روش درست کردن پیتزا بدون فر ابتدا تابه ای مناسبی را چرب کنید سپس دست هایتان را نیز چرب کنید و خمیر را با کمک انگشتان چرب شده در کف تابه پهن کنید.

توجه داشته باشید که خمیر پیتزا باید نازک باشد بعد از پهن کردن خمیر تابه را روی حرارت ملایم گاز به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و در تابه را ببندید.

سپس بعد از مدت زمان ذکر شده در تابه را باز کنید و مخلوط گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و آویشن را روی نان پیتزا بریزید و دوباره در تابه را روی تابه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود.

سپس بعد از ۱۰ دقیقه در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت گاز باقی بماند. اگر تمایل دارید که نان پیتزا برشته تر شود می توانید حرارت گاز را زیاد کنید توجه داشته باشید که در صورت زیاد کردن حرارت گاز باید مرتب پیتزا را چک کنید تا ته نگیرد.

نکات طلایی برای درست کردن پیتزا بدون فر

امیدواریم از طرز تهیه پیتزا بدون فر در این مطلب نهایت لذت را ببرید شما می توانید در صورت در دسترس نداشتن فر و یا برای تنوع در پخت پیتزا از این روش استفاده کنید. برای مشاهده آموزش پخت پیتزا های مختلف می توانید به بخش انواع پیتزا مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل