نماد سایت سیماکوک

با پخت بورک گوشت یک تجربه هیجان انگیز بدست آورید!

بورک را می توانید بسته به موادی که لای خمیر قرار می دهید در وعده صبحانه و نهار و میان وعده و شام میل کنید. بورک گوشت از انواع بورک هایی که به عنوان میان وعده و یا شامی سبک مورد استفاده قرار می گیرد و در طرز تهیه بورک گوشت از خمیر یوفکا و یا خمیر فیلو و گوشت چرخ کرده و پیاز و قارچ و تخم مرغ و ماست و شیر و سیاه دانه و یا کنجد و ادویه استفاده می شود.

بورک اسفناج و بورک گوشت و مانتی از انواع غذاهای ترکیه ای محبوب و پرطرفدار هستند و اگر شما به پخت غذاهای فرنگی و ترکیه ای در منزل علاقه مند هستید بهتر است از پخت این نوع غذا ها در منزل غافل نشوید.

مواد لازم

  • خمیر فیلو یا خمیر یوفکا : یک بسته
  • گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
  • قارچ خرد شده : یک پیمانه
  • تخم مرغ : دو عدد
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • ماست : یک فنجان
  • شیر : یک فنجان
  • سیاه دانه و یا کنجد برای تزیین : به میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت ترکیه ای

برای پخت بورک گوشت ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید سپس تابه ای مناسب را روی حرارت گاز قرار دهید و پیاز را درون تابه بریزید و تفت دهید.

مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا مخلوط گوشت و پیاز پخته شوند.

سپس قارچ های خرد شده را به همراه نمک به مخلوط گوشت اضافه کنید و قارچ ها را کمی تفت دهید و شعله گاز را خاموش کنید و تابه را از روی شعله گاز بردارید.


در مرحله بعدی طرز تهیه بورک یک تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید و ماست و شیر و ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند سپس خمیر یوفکا و یا خمیر فیلو را به صورت یکی یکی از پاکت خارج کنید و خمیر را روی میز کار قرار دهید و با کمک قلم موی آشپزی و یا یک قاشق مقداری از مایه تخم مرغ را روی خمیر بریزید و همه سطح خمیر را با کمک مایه تخم مرغ بپوشانید.

یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت و قارچ را نزدیک لبه خمیر بریزید.

سپس شروع به پیچیدن خمیر به شکل سیگاری کنید.

همه خمیر ها را به صورتی که ذکر شد آماده کنید توجه داشته باشید که هر بار یکی از خمیر ها را آماده کنید سپس خمیر بعدی را از پاکت خارج کنید زیرا خمیر ها در مجاورت هوا خیلی زود خشک می شوند.
در مرحله آخر طرز تهیه بورک گوشت بعد از اینکه همه خمیر ها را پیچیدید آن ها را درون سینی فر بچینید و یک زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید و زرده را با چنگال هم بزنید سپس زرده تخم مرغ را به کمک قلمو آشپزی روی بورک ها بمالید و مقداری سیاه دانه و یا کنجد روی بورک های آماده شده بپاشید.

سینی فر را به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی فر را از درون فر خارج کنید و بورک ها را در ظرف مناسبی برای سرو بچینید.

 

فوت و فن های پخت بورک گوشت و قارچ

۱٫ در دستور پخت بورک گوشت می توانید قارچ را حذف کنید و بورک را فقط با مایه گوشتی و جعفری خرد شده بپزید.
۲٫ می توانید از رب گوجه فرنگی در صورت تمایل برای تهیه مایه گوشتی استفاده کنید.
۳٫ در صورت عدم دسترسی به فر می توانید بورک ها را در تابه ای مناسب به همراه مقدار زیادی روغن سرخ کنید که در این صورت این غذا پرکالری و چرب می شود.


۴٫ در صورت تمایل می توانید خمیر یوفکا را خودتان در منزل برای طرز تهیه بورک گوشت آماده کنید.

در این مطلب طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را به شما همراهان عزیز با ساده ترین روش آموزش دادیم که امیدواریم از تهیه این بورک خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده سپری کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل