نماد سایت سیماکوک

بامیه سیب زمینی یک سورپرایز عالی برای اعضای خانواده

بامیه سیب زمینی ظاهری شبیه به شیرینی بامیه دارد و در طرز تهیه بامیه سیب زمینی می توانید با توجه به ذائقه خود از شکر و یا نمک استفاده کنید. بامیه سیب زمینی را می توانید در کنار انواع غذا ها و شربت ها میل کنید و همچنین این غذای خوشمزه می تواند در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره های شما عزیزان باشد.

سیب زمینی از انواع مواد غذایی است که با آن می توانید غذا های خوشمزه و لذیذی را نظیر سیب زمینی شکم پر و بامیه سیب زمینی و سیب زمینی سرخ کرده فست فودی و … را بپزید و از طعم بی نظیر هر یک از غذاها نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه بامیه سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست آن ها را بگیرید و سیب زمینی ها را به صورت داغ رنده کنید.


در مرحله بعدی روش درست کردن بامیه سیب زمینی تابه مناسبی را بر روی شعله گاز قرار دهید سپس آب را در درون تابه بریزید و کره و شکر را نیز به آب اضافه کنید.

بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید زعفران دم کشیده را برای خوشرنگ شدن بامیه سیب زمینی به مخلوط آب و کره اضافه کنید.

سپس همه آرد را در درون تابه بریزید و هم بزنید تا کره و آب جذب آرد شوند و خمیر در یک طرف تابه جمع شود.

سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه در درون تابه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.

بعد از مدت زمان ذکر شده تابه را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به خمیر اضافه کنید و با کمک همزن مخلوط آرد و تخم مرغ ها را هم بزنید توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن هر کدام از تخم مرغ ها باید مخلوط خمیر بامیه و تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها به خوبی خورد خمیر بروند.

سپس بیکینگ پودر و شکر را به خمیر بامیه اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه بامیه سیب زمینی سیب زمینی ها رنده شده را به خمیر بامیه اضافه کنید و دوباره مخلوط مایه بامیه را هم بزنید تا یکدست شود توجه داشته باشید که مایه بامیه نباید شل باشد.


در مرحله آخر دستور پخت بامیه سیب زمینی مایه بامیه را در درون قیف ماسوره داری بریزید.

در درون تابه ای مناسب مقدار زیادی روغن بریزید و تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود و سپس مایه بامیه سیب زمینی را از درون قیف با فشار بیرون آورید و با کمک قیچی چرب شده به اندازه دلخواه از مایه بامیه سیب زمینی ببرید تا در درون روغن سرخ شود.

بعد از اینکه بامیه ها به رنگ دلخواهتان رسیدند آن ها را از درون روغن خارج کنید و در درون صافی مناسبی قرار دهید تا روغن اضافی از بامیه ها خارج شود.

نکات طلایی در تهیه بامیه سیب زمینی

در طرز تهیه بامیه سیب زمینی اگر ترجیح می دهید بامیه ها طعم ملسی داشته باشند می توانید ۱ قاشق غذا خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری نمک به مایه بامیه سیب زمینی اضافه کنید. بعد از آماده شدن بامیه های خوشمزه آن ها را برای سرو درون ظرف مناسبی بچینید و با کمک انواع سبزیجات نظیر گوجه و تربچه و خیار و … سس بامیه ها را به زیبایی تزیین کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل