نماد سایت سیماکوک

آموزش پخت پنکیک گوشت لذیذ و خوشمزه با بهترین روش تهیه

پنکیک ها از جمله چاشنی های خوشمزه هستند که به عنوان نان مورد استفاده قرار می گیرند. نوعی نان نازک، گرد و تخت است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی تابه پخته می شود. پنکیک نوتلا، پنکیک موز و پنکیک ماست از خانواده پنکیک می باشند. در آموزش طرز تهیه پنکیک گوشت همراه ما باشید.

روشن شد که با اندک تفاوتی که در دستور تهیه این پنکیک ها ایجاد کنید، می توانید طعم متفاوتی از آن را تجربه کنید. بسته به اینکه چه طعمی را برای پنکیک ترجیح می دهید و به عنوان چه وعده ای مورد استفاده قرار می گیرد، دایره وسیعی برای انتخاب دارید.

مواد لازم جهت تهیه خمیر

طرز تهیه خمیر پنکیک

تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن مخلوط کنید. ماست و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید.

مواد میانی

طرز تهیه پنکیک گوشت ( مواد میانی)

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. آن گاه در مقداری روغن تفت دهید. گوشت و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

زمانی که آب گوشت تبخیر شد، رب گوجه را به آن اضافه کنید. نمک و ادویه به آن بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پنکیک گوشت, قارچ و فلفل دلمه را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب تفت دهید.

یک قالب متوسط انتخاب کنید و کف قالب را یک کاغذ روغنی بگذارید. دیواره های قالب را چرب کنید. نصف خمیر تهیه شده را در آن بریزید. مواد میانی را به آرامی بر روی خمیر بریزید. روی این مواد نصف پنیر پیتزا را اضافه کنید.

در ادامه، بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید. حالا بقیه پنیر را اضافه کنید.

آن گاه پنکیک را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید. اجازه دهید این پنکیک به مدت ۴۵ دقیقه در فر باقی بماند. برای برشته شدن پنکیک نیز در آخر چند دقیقه گریل فر را روشن کنید.

امیدواریم آموزش پخت پنکیک گوشت برای شما مفید واقع شده باشد و این نان تابه ای خوشمزه را با طعمی فوق العاده در کنار خانواده محترمتان نوش جان بفرمایید و از آن لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل