لازانیا از غذاهای خوشمزه ای است که می توان آن را به روش های محتلف تهیه و آماده کرد. یکی از روش های آماده سازی آن، طرز تهیه لازانیا سوخاری است که بدون استفاده از فر و در مدت زمان کمتری آماده سرو می باشد.
مواد لازم
- پنیر موزارلای رنده شده: یک پیمانه
- قارچ حلقه ای خرد شده: یک پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- سس قرمز: برای تزیین
- شیر(برای سوخاری کردن): یک چهارم پیمانه
- شیر: دو سوم پیمانه
- تخم مرغ(برای سوخاری کردن): یک عدد
- پودر سوخاری: ۲ پیمانه
- کره خرد شده: یک قاشق سوپ خوری
- ورقه لازانیا: ۷ ورق
طرز تهیه لازانیا سوخاری
لازانیا سوخاری در واقع یک نوع لازانیا رولی است. برای تهیه لازانیا سوخاری می توان از انواع سبزیجات استفاده کرد و از این نظر شبیه به لازانیا سبزیجات می باشد. برای شروع طرز تهیه لازانیا سوخاری, یک قابلمه مناسب را از آب پر کنید. آن را بر روی حرارت قرار دهید. در ادامه بعد از جوش آمدن آب، ورقه های لازانیا را به همراه روغن و نمک در قابلمه بریزید و منتظر بمانید تا ورقه های لازانیا نرم شوند. آن گاه ورقه های لازانیا را آبکش کنید.
حالا تابه ای دیگر بردارید و مقداری روغن در آن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود. قارچ های حلقه ای خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید.
یک تابه نسبتاً گود بردارید و به مقدار کافی در آن روغن بریزید. لازانیا را ابتدا در میکس شیر و تخم مرغ و بعد از آن در پودر سوخاری بغلتانید.
توجه داشته باشید که روغن ریخته شده باید کل سطح لازانیا را بپوشاند و لازانیا در آن شناور باشد.
بعد از سرخ کردن لازانیا می توانید برای سرو و تزیین آن از سس قرمز استفاده کنید.
منبع : آرگا