نماد سایت سیماکوک

چطور مربای به خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟

تا دیر نشده و هنوز به هست بهتره یه مربای به خوشمزه و خوشرنگ درست کنیم و لذتشو ببریم. درست کردن مربای به بر خلاف چیزی که به نظر میاد خیلی راحته و فقط کافیه یه سری نکات رو رعایت کنیم که من در این مطلب هم نحوه پخت مربای به و هم فوت فن هاشو بهتون میگم. امیدورام براتون مفید باشه.

مربا به

مواد لازم برای تهیه مربای به

مواد لازم برای تهیه مربای به

مراحل تهیه مربای به

ابتدا به رو بشورین و همون طور با پوست به شکل و اندازه دلخواه خورد کنین.

خورد کردن به

حالا به رو داخل قابلمه بریزین و به قدری آب داخل قابلمه بریزین که روی به ها رو بگیره بعد در قابلمه رو بذارین و به رو برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزین در حدی که فقط نرم بشه ولی له نشه.

اضافه کردن آب

وقتی به پخت شکر رو بهش اضافه کنین.

اضافه کردن شکر

بعد دانه های هل رو که از داخل هل در اوردیم رو هم اضافه میکنیم. حالا حرارت رو ملایم کرده و اجازه میدیم تا مربا برای ۲و نیم الی ۳ ساعت با در بسته بپزه بهتره در این مدت از دم کنی استفاده کنین تا رنگ به کاملا برگرده و خوشرنگ بشه.

اضافه کردن هل

بعد از گذشت این مدت مربا حاضره. در صورتی که مربا رقیق بود در قابلمه رو بردارین و حرارت رو متوسط کنین و اجازه بدین تا مربا غلیظ تر بشه. در نهایت آبلیمو رو به مربا اضافه کنین.

رنگ گرفتن مربا

حالا مربا به خوشرنگ و خوشمزه ما حاضره …

نکاتی برای پخت بهتر مربا به

مربا به

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل