این غذا یکی از غذاهای اصلی است که بدون گلوتن میباشد و بسیار خوشمزه است.
همچنین بخوانید: آشپزی بدون گلوتن
- زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
- برای سه نفر
- آسان
ارزش تغذیهای:
- ۶۹۶ کیلوکالری
- ۴۰ گرم چربی
- ۷۴ گرم کربوهیدرات
- ۰ گرم شکر
- ۵ گرم فیبر
- ۱۷ گرم پروتئین
- ۷ گرم نمک
مواد لازم:
برای پستوی گردو:
- ۲۵ گرم گردو
- ۲ حبه سیر له شده
- پوست رنده شده یک لیموی بزرگ
- ۲۵ گرم جعفری تازه
- چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
برای پاستا:
- دو عدد پیار کوچک خرد شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- پاستای بدون گلوتن
- ۵۰ پنیر پارمسان گیاهی
طرز تهیه:
۱.ابتدا باید پستو را آماده کنید. برای اینکار، گردو، سیر، پوست لیمو را در یک غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا خرد شود ترکیب نمایید. سپس جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.
۲.حالا یک ظرف مناسب برای گریل کردن پیدا کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بدان بیفزایید. به مدت شش الی هشت دقیقه گریل کنید.
۳.در این میان، پاستا را بپزید.
- پاستا را آب بکشید، پستو و پیاز را روی آن بریزید. به مدت چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر را اضافه کنید. شما میتوانید با پنیر اضافی سرو کنید.