طعم ترش لیموی تازه، طرفداران زیادی دارد. علاوه بر اینکه شما می توانید لیموی تازه را برش داده و از آب آن در انواع غذاها و بر روی سفره ی خود از آن بهره ببرید، می توانید با درست کردن ترشی لیمو از ماندن و کهنه شدن لیموها در یخچال جلوگیری کرده و همیشه طعم تازه و ترش آن را در اختیار داشته باشید. طرز تهیه ترشی لیمو ترس بسیار ساده است و زمان زیادی از شما نمی گیرد.
معمولا ترشی ها، پای ثابت سفره های ماست، همچون ترشی مخلوط و ترشی لیته و… . ترشی لیمو دارای طعم ترش طبیعی و منحصر به فردی می باشد که درست کردن آن خالی از لطف نیست و از مزه ی ترش آن می توان به همراه انواع غذاها لذت برد. ترشی لیمو ترش در روش های متفاوتی که افزودنی های آن مانند سیر، فلفل تند، سیاه دانه، زیره و… با یکدیگر متفاوت اند، تهیه می گردد. با یکی از روش های درست کردن ترشی لیمو که بیشتر در عربستان رایج می باشد، در خدمت شما هستیم.
مواد لازم:
- لیموی تازه: ۵۰۰ گرم
- فلفل تند قرمز: ۳ عدد
- زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
- نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی لیمو:
در این ترشی برای اینکه تلخی لیموها کمی گرفته شود. بعد از شستن لیمو ها، آن ها را یک روز در دمای اتاق قرار دهید. بعد از آن لیمو ها را به قطعات دلخواه برش دهید و هسته آن ها را جدا نمایید.
امیدوارم این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه نمایید تا لذت طعم غذاهای شما برای خانواده چندین برابر گردد. برای آشنایی با طرز تهیه انواع ترشی کلیک نمایید.
منبع : آرگا