نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه یتیمچه تبریزی بسیار خوشمزه که حتما باید امتحانش کنید

یتیمچه از غذاهای محلی می باشد که در هر منطقه ای به سبک و سیاق خاصی طبخ و تهیه می شود. این غذا از غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با نان سرو می شود. طرز تهیه یتیمچه تبریزی بی شباهت به املت و میرزا قاسمی نیست و در بعضی مواد اولیه با هم مشترک هستند.

مواد لازم

طرز تهیه یتیمچه تبریزی

برای تهیه یتیمچه ابتدا یک تابه مناسب بردارید و کمی کره در آن بریزید. کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. آن گاه پیازهای خرد شده رادر روغن بریزید. اجازه دهید تا پیازها تفت خورده و طلایی شوند. این غذا، غذای نسبتا پر پیازی است.

بعد از اینکه پیازها تغییر رنگ پیدا کردند و آب آن ها کشیده شد، گوجه فرنگی هایی را که به صورت نگینی خرد کرده اید را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. منتظر بمانید تا گوجه ها سرخ شوند و آب بیندازند.

در مرحله بعدی دستور پخت یتیمچه تبریزی, بعد از آب انداختن گوجه ها، بادمجان هایی را که پوست گرفته اید و به شکل نگینی درشت خرد کرده اید، به مخلوط پیاز و گوجه فرنگی اضافه کنید. منتظر بمانید تا بادمجان ها بپزند.

در ادامه، بعد از اینکه بادمجان را اضافه کردید، نمک و زعفران را به همراه کمی آب به غذای خود اضافه کنید. اجازه دهید غذا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت بسیار کم بپزد. این حرارت کم مانع از ته گرفتن و در نهایت خشک شدن آب غذا می شود. شما می توانید بعد از پخت غذا، غذا را در بشقاب هاب قدیمی بریزید و نوش جان بفرمایید. در مرحله آخر طرز تهیه یتیمچه تبریزی, استفاده از نان تازه برای خوردن این غذای خوشمزه را توصیه می کنیم.

 

نکات مهم برای تهیه یتیمچه تبریزی

شما می توانید یتیمچه تبریزی را به راحتی در منزل تهیه بفرمایید و این غذای خوشمزه را در کنار خانواده محترم نوش جان بفرمایید و از طعم مطلوب آن لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل