نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه گراتن گل کلم مرحله به مرحله

زمستونه و گل کلم فراووون… پس اگه گل کلم دوست دارین و وقت زیادی هم برای درست کردن ناهار‌‌ یا شام ندارین، چقد خوبه که‌ با این خوشمزه جان به جای غذاهای همیشگی یه غذای جدید درست کنین، مثل گراتن‌ کل گلم که من طرز تهیه اش رو در این مطلب براتون گذاشتم این گراتن خیلی خوشمزه، آسون و مفید هم هست.

گراتن گل کلم

مواد لازم برای تهیه گراتن گل کلم

مواد لازم برای تهیه گراتن گل کلم

مراحل تهیه گراتن گل کلم

ابتدا سیب زمینی رو‌ پوست کنده از وسط نصف میکنیم و با آب میپزیم.

پختن سیب زمینی

تو یک قابلمه‌ دیگه آب‌ رو جوش آورده و توش نمک میریزیم و گل‌کلم هارو برای ۱۰ دقیقه‌داخل‌آب‌جوش میذاریم تا بپزن.

پختن گل کلم

طرز تهیه سس بشامل برای گراتن گل کلم

تا گل کلم و سیب زمینی میپزن سس رو درست میکنیم به این صورت که اول سیر رو در مقداری کره تفت داده و بعد آرد رو اضافه میکنیم.

اضافه کردن آرد به سیر و کره

حالا آرد رو خوب با سیر و کره مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن مواد

اول‌ مقدار کمی از شیر رو اضافه کرده و خوب با آرد مخلوط میکنیم تا آرد گوله نشه.

اضافه کردن کمی از شیر

حالا مابقی شیر رو میریزیم و سس رو هم میزنیم تا شیر کمی غلیظ شود.

غلیظ شدن شیر

پنیر پارمزان رو اضافه کرده و باز هم میزنیم تا پنیر آب شده و سس غلیظ بشه.

اضافه کردن پارمزان

در نهایت جعفری رو هم داخل سس میریزیم و هم میزنیم حالا سس غلیظ و آماده شده.

آماده شدن سس

بعد از پختن سس، سیب زمینی و گل کلم هم پختن آبکششون میکنیم و سیب زمینی رو حلقه حلقه کرده و کف‌‌ ظرفی که چرب کردیم میچینیم و روی سیب زمینی ها نمک‌، فلفل، پاپریکا و آویشن میپاشیم.

چیدن سیب زمینی

پیاز داغ رو روی سطح سیب زمینی ها پخش میکنیم.

اضافه کردن پیاز داغ

نصف کمتر سس رو روی پیاز ها میریزیم.

اضافه کردن سس

حالا گل کلم پخته رو اضافه کرده و مابقی سس رو هم روی گل کلما میریزیم.

اضافه کردن گل کلم و مابقی سس

در نهایت پنیر پیتزا رو روی گراتنمون میریزیم و توی فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم تا خوب مزه ها بهم‌ برن و پنیر هم طلایی بشه.

اضافه کردن پنیر

بعد از ۳۰ دقیقه گراتنمون آماده اس.

نوش جان

گراتن گل‌ کلم

نکاتی برای طعم بهتر گراتن گل‌ کلم

گراتن گل کلم

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل