نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کتلت سیب زمینی ویژه برای سفره های ایرانی

کتلت از انواع غذاهای پرسی و لذیذ است و در طرز تهیه کتلت سیب زمینی از گوشت کم چرب و سیب زمینی و تخم مرغ و پیاز و انواع ادویه جات استفاده می شود, کتلت معمولا با نان سرو می شود و از انواع غذا های پرطرفدار و ساده است.

شامی و کوکو سیب زمینی و کتلت سیب زمینی از انواع غذا های خوشمزه و خوش طعم هستند که می توانید این نوع غذا ها را برای وعده ناهار و یا شام خود در منزل تهیه کنید روش پخت این غذا ها ساده و آسان است و می توانید از این نوع غذا ها به عنوان غذای آماده در سفر نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای ۹ نفر

سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده و بدون چربی : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
پیاز : ۱ عدد
پودر نان خشک : ۱ لیوان
دارچین : ۱/۲ قاشق مرباخوری
گرد لیمو : ۱/۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه کتلت سیب زمینی

برای پخت کتلت سیب زمینی ابتدا باید سیب زمینی ها را آب پز کنید و بعد از آب پز کردن سیب زمینی ها باید پوست آن ها را بکنید و با طرف ریز رنده سیب زمینی ها را به خوبی رنده کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کتلت سیب زمینی گوشت چرخ کرده را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس نمک و فلفل و گرد لیمو و دارچین را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و سپس گوشت را به خوبی ورز دهید. بعد از ورز دادن گوشت پیاز را رنده کنید و به همراه تخم مرغ و سیب زمینی رنده شده به گوشت اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن همه این مواد آن ها را به خوبی ورز دهید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شوند و مایه کتلت یکدست شود.


در مرحله بعدی روش پخت کتلت سیب زمینی در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن از مایه کتلت گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و این گلوله ها را در درون پودر نان خشک بغلتانید.

و سپس با کمک کف دست و یا قالب های آماده گلوله های مایه کتلت را به شکل دلخواه خود فرم دهید.

مایه کتلت فرم گرفته شده را در درون روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود توجه داشته باشید برای اینکه کتلت ها مغز پخت شوند باید حرارت گاز ملایم باشد.


بعد از اینکه دو طرف کتلت ها سرخ شد می توانید آن ها را از درون روغن بیرون آورید بهتر است کتلت ها را بر روی کاغذ روغن گیر و یا صافی قرار دهید تا روغن اضافی از کتلت ها گرفته شود.

نکات طلایی در پخت کتلت سیب زمینی

۱٫ در طرز تهیه کتلت سیب زمینی باید گوشت آن بدون چربی باشد.
۲٫ اگر پیاز مایه کتلت زیاد باشد کتلت ها در درون تابه وا می روند بنابراین شما باید برای رفع این مشکل مقداری گوشت چرخ کرده و یا کمی آرد به مایه کتلت اضافه کنید و دوباره مایه کتلت را ورز دهید.
۳٫ در دستور پخت کتلت سیب زمینی باید گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی ورز دهید و سپس بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و دوباره همه مواد را ورز دهید. ورز دادن گوشت باعث ایجاد چسبندگی بیشتر مایه کتلت و وا نرفتن کتلت ها در درون روغن می شود.
۴٫ اگر آب پیاز رنده شده زیاد است باید آب پیاز را قبل از اضافه کردن به مایه کتلت بگیرید.
۵٫ در طرز تهیه کتلت سیب زمینی می توانید به جای پودر نان خشک از آرد سوخاری نیز استفاده کنید.

بعد از آماده شدن کتلت ها می توانید آن ها را در درون دیس مناسبی بچینید و با کمک سبزی خوردن و نان و خیارشور و گوجه فرنگی دیس کتلت را به زیبایی تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید برای تزیین کردن زیبا کتلت از روش های تزیین کتلت ایده بگیرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل