نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کبه غذای عربی خوشمزه و متفاوت

کبه از انواع غذا هایی است که در روغن سرخ می شود ولی با وجود اینکه سرخ کردنی است در موقع سرخ شدن روغن کمی را جذب می کند, در ادامه این مطلب طرز تهیه کبه عربی به همراه نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

فلافل لبنانی و هوموس و کبه از انواع غذاهای لبنانی و عربی خوشمزه و پرطرفدار هستند که در ایران نیز طبخ می شوند و شما می توانید این نوع غذا های متفاوت و خوش طعم را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه کبه عربی خوشمزه

در مرحله اول طرز تهیه کبه برنج را با عدس مخلوط کنید و آن ها را به مدت ۲ ساعت خیس کنید سپس مخلوط برنج و عدس دال را به صورت برنج کته بپزید توجه داشته باشید که برنج و عدس باید به خوبی مغز پخت شوند.


بعد از پخته شدن کامل مخلوط برنج و عدس اجازه دهید تا کمی خنک شوند و به صورت ولرم در آیند سپس آن ها را چرخ کنید.


در مرحله بعدی روش پخت کبه عربی پیاز را خرد کنید و در تابه مناسبی بریزید و پیاز را به تنهایی مقداری تفت دهید سپس روغن را به پیاز اضافه کنید و پیاز های خرد شده را به خوبی تفت دهید تا طلایی شوند سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و گوشت را به صورت کامل تفت دهید و با کمک قاشق گوشت را له کنید تا تکه های به هم چسبیده گوشت از هم باز شوند و گوشت به خوبی بپزد سپس بعد از پختن گوشت چرخ کرده فلفل سیاه و ادویه کاری و نمک و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید و جعفری خرد شده را نیز به مخلوط مواد اضافه نمایید و مقداری مواد کبه را تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد مقداری خنک شوند.


مخلوط برنج و عدس چرخ کرده را که به صورت خمیری در آمده اند در ظرف مناسبی قرار دهید و وسط آن را گود کنید و مقداری زعفران حل شده در وسط مخلوط برنج و عدس بریزید و مقداری فلفل سیاه و ادویه کاری و زردچوبه و نمک را نیز داخل خمیر بریزید و همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و با کمک دست آن ها را ورز دهید توجه داشته باشید که برای ورز دادن خمیر کبه باید دست هایتان نم دار باشد. سپس دو دست خود را دوباره نم دار کنید و از خمیر مقداری بردارید و خمیر را با کمک دست صاف کنید.

با کمک قاشق مقداری از مواد سرخ شده را بردارید و داخل خمیر قرار دهید سپس خمیر را تا کنید و ببندید و خمیر را به شکل گرد و صاف و بدون ترک در آورید.


در مرحله آخر طرز تهیه کبه روغن را در داخل تابه ای مناسبی بریزید و سپس کبه ها را درون روغن سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی شود توجه داشته باشید که کبه ها نباید داخل روغن خیلی سرخ شوند زیرا برنج آن ها می سوزد.

بعد از سرخ شدن کبه ها آن ها را درون توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی از کبه ها خارج شود.

نکات طلایی برای تهیه غذای عربی کبه

در این مطلب طرز تهیه غذای عربی کبه را با روشی متفاوت مشاهده کردید که امیدواریم از پخت این غذای عربی در منزل نهایت لذت را ببرید. بعد از آماده شدن کبه می توانید آن ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک روش های تزیین فلافل کبه ها را به زیبایی تزیین کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل