نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه کباب چنجه مرحله به مرحله

فکر نمیکنم ایرانی باشیو کباب دوست نداشته باشی. میشه گفت کباب اولین غذای مورد علاقه اکثر ما ایرانی هاست و ار بین همه کباب ها، کباب چنجه همه جای ایران شناخته شده است و کلی طرفدار داره. در این مطلب هم طرز تهیه یه کباب چنجه خونگی رو براتون میذارم، امیدوارم براتون مفید باشه.

کباب چنجه

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه

مراحل تهیه کباب چنجه

ابتدا موادی که باید گوشت رو داخلش بخوابونیم آماده میکنیم پس پیاز رو خورد کرده و داخل کاسه میریزیم و بعد نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو رو هم داخل کاسه میریزیم.

درست کردن مواد خواباندن گوشت

حالا گوشت رو که به قطعات یک اندازه ترجیحا ۲×۲ خورد کرده ایم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و بعد در ظرف رو پوشونده و برای یک شب تا صبح مواد رو داخل یخچال میذاریم تا گوشت مزه بگیره.

دقت کنین تا گوشت یک اندازه خورد بشه که بعدا یکنواخت کباب بشه و بپزه.

آغشته کردن گوشت به مواد

وقتی گوشت خوب مزه گرفت به سیخ میزنیمشون.

به سیخ زدن گوشت

حالا باید گوشت رو روی زغال کبابش کنیم. چون گوشت ما داخل آبلیمو یا ماست خوابونده شده نرم و ترده و نیازی به زیاد کباب شدن نداره پس دقت کنین تا حرارت زیاد تند نباشه که گوشت نسوزه و مغز پخت بشه علاوه بر این گوشت رو چند بار زیرو رو کنین تا کباب خوب و یکنواخت آماده بشه. دقت کنین تا قبل از خشک شدن کباب از روی زغال برش دارین.

کباب کردن گوشت

حالا کباب چنجه خوشمزه و آبدار ما حاضره و میتونیم با برنج یا نون نوش جونش کنیم …

فوت و فن تهیه کباب چنجه

کباب چنجه

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل