چیز کیک ها به دو روش تهیه میشن. یکی اینکه داخل فر میرن و پخته میشن و دیگری هم اینکه از یخچال برای درست شدنشون استفاده میکنیم. من به شخصه مدل داخل یخچالی رو بیشتر دوست دارم به دو دلیل: اول از همه اینکه این مدل از چیز کیک ها خیلی خوشمزه و لطیف هستن و دوم هم اینکه طرز تهیه راحتی دارن و اکثرا از نتیجه کار راضی خواهیم بود. حتی اگه خیلی حرفه ای نباشیم و برای اولین بار درستشون کنیم. در این مطلب طرز تهیه چیز کیک هلو رو گذاشتم که در عین سادگی خیلی خوشگل و خوشمزه اس.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک هلو
- ۲۰۰ گرم بیسکوییت سبوس دار یا ساده
- ۲۰۰ گرم خامه
- ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
- ۲۰۰ گرم کمپوت هلو (فقط میوه بدون آب)
- ۳ قاشق غذاخوری پودر قند
- ۸۰ گرم کره
- ۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
- نوک قاشق مرباخوری وانیل
مراحل تهیه چیز کیک هلو
ابتدا بیسکوییت رو داخل کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا خورد میکنیم.
کره رو آب کرده و داخل یه کاسه بیسکوییت و کره آب شده رو خوب هم میزنیم تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط بشن.
حالا یه قالب کمربندی رو به قطر ۲۰ سانت تنظیم میکنیم و روی ظرفی مناسب سرو میزاریم.
مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب ریخته خوب پخشش میکنیم و فشارش میدیم تا منسجم بشن و بهم بچسبن. بعد تا بقیه مواد رو حاضر کنیم قالب رو داخل یخچال میزاریم.
خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو داخل کاسه ریخته و با هم زن خوب مخلوط میکنیم.
کمپوت هلو رو داخل مخلوط کن ریخته و پوره کرده و به موادمون اضافه میکنم و مواد رو با قاشق خوب هم میزینم.
حالا ۱/۴ پیمونه آب داخل قابلمه میریزیم و پودر ژلاتین رو هم اضافه کرده رو حرارت میزاریم و هم میزنیم تا ژلاتین آب بشه.
بعد از آب شدن ژلاتین اونو به مخلوط خامه و پنیر و هلو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزینم.
حالا مایعمون رو روی بیسکوییت فشرده ریخته و داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره و سفت بشه.
بعد از ۲ الی ۳ ساعت با انگشت روی سطح مخلوطمون رو کمی فشار میدیم اگه مایع سفت شده بود چیز کیک ما حاضره از یخچال درش میاریم و با یه چاقو کمی از دور قالب جداش میکنیم و بعد قالب رو باز کرده و سروش میکنیم.
نوش جان
نکاتی در مورد چیز کیک
- برای تهیه چیز کیک بهتره که از قالب کمربندی استفاده کنین چون جدا کردنش از قالب برای سرو خیلی راحته و کیک شکل خودش رو از دست نمیده.
- وقتی بیسکوییت رو داخل قالب میریزین حتما خیلی خوب سفت و منسجمش کنین در غیر این صورت موقع سرو از هم جدا شده و پودر میشه.
- حتما ژلاتین رو به مقدار گفته شده بریزین چون در غیر اینصورت مایع چیز کیک خیلی سفت یا خیلی شل میشه.