پیتزا رو قبلا هم در مطالبی مثل پیتزای کاری و پیتزا مارگاریتا آموزش دادیم. خمیر پیتزا رو هم در مطلبی توضیح دادیم. بعد هم گفتیم که سختترین قسمت پیتزا شاید خمیرشه که خیلی ها از درست کردنش فراری میشن و برای همچین افرادی پیتزای سیب زمینی رو آموزش دادیم که خیلی هم شیک و آسون و سبک بود.
در این مطلب باز به کمک کسایی میریم که از درست کردن پیتزا به هر دلیلی فراری ان و طرز تهیه یه پیتزای عالی و خوشمزه و آسون رو که در نان باگت درست میشه توضیح میدیم. این پیتزا خیلی شیک و سبکه میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.
مواد لازم برای تهیه پیتزا
- نان باگت
- سس گوجه فرنگی
- پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار دلخواه
- پنیر پارمسان در صورت تمایل
- گوجه فرنگی
- ریحان تازه
- زیتون حلقه شده
- پیاز
- گوشت چرخ کرده
- سوسیس
- و …
طرز تهیه پیتزا
ببینید، تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما میتونید هر مواد دلخواهی رو توش بریزید. پیشنهاد هایی که ما در این مطلب بهتون میکنیم نباید محدودتون کنه و شما میتونید جسورانه طعمهای مختلف رو در این پیتزا امتحان کنید.
پیاز رو در کمی روغن با زردچوبه تفت میدیم. گوشت رو هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت میدیم.
نان ها رو از وسط نصف میکنیم. در اون کمی سس میریزیم تا روش رو کاملا بپوشونه. بعد هم روش.ن پنیر میریزیم و موادی که میخوایم بهش اضافه میکنیم. روی یکی فقط پیاز. روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی و ریحون و زیتون… به شکل های مختلفی میچینیم و در فر از قبل گرم شده میذاریم. این پیتزا فقط کافیه در حدی در فر بمونه که پنیرش آب شه و روشون طلایی شه. اگر بیشتر بذارید نون خشک میشه.