نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه پاستا با مرغ خوشمزه و ایده آل

پاستا با مرغ از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی است که با صرف مدت زمان کوتاهی می توانید این غذای خوش طعم را بپزید. در طرز تهیه پاستا با مرغ از سینه مرغ و قارچ و روغن زیتون و پنیر پارمسان و خامه و شیر کره و آرد سفید و جعفری و فلفل و نمک و آب لیمو استفاده می شود.

پاستا با روش های مختلفی پخته می شود که از خوشمزه ترین انواع پاستا ها می توان به پاستا با سس پستو و پاستا سبزیجات و پاستا با مرغ اشاره کرد که هر کدام از این نوع پاستا ها طعم و مزه متفاوتی دارند.

مواد لازم برای سه نفر

طرز تهیه پاستا با مرغ در منزل

برای تهیه پاستا مرغ ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس پاستا ها را با مقداری روغن و نمک درون قابلمه بریزید.

بعد از گذشت ۱۲ دقیقه پاستا ها را آبکش کنید و آن ها را در سبدی مناسب بریزید و در گوشه ای قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا با مرغ درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی شعله گاز قرار دهید سپس سینه مرغ خرد شده در اندازه ۳ سانتی را به مقداری فلفل و نمک آغشته کنید و سینه های مرغ را درون روغن سرخ کنید و بعد از اینکه تکه های سینه مرغ به خوبی سرخ شدند آن ها را از درون تابه بیرون آورید.

سپس قارچ های خرد شده را درون روغن تفت دهید و یک قاشق سوپخوری آبلیمو به قارچ ها بیفزایید و بعد از سرخ شدن قارچ ها آن ها را از درون روغن بیرون بیاورید.

در این مرحله از دستور پخت پاستا با مرغ درون قابلمه ای مناسب کره بریزید و قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا کره ذوب شود سپس آرد را درون شیر حل کنید و مخلوط شیر و آرد را درون قابلمه بریزید و مخلوط این مواد را هم بزنید تا مایه سس غلیظ شود سپس خامه را به همراه فلفل و نمک به سس مخصوص پاستا بیفزایید و دوباره سس را هم بزنید.

بعد از اینکه سس به غلظت مناسبی رسید قارچ و مرغ و پاستا های پخته را به سس بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و در انتهای تهیه پاستا پنیر را به مخلوط مواد بیفزایید و پاستا را در ظرف های مناسبی برای سرو بریزید و با کمک جعفری خرد شده پاستا را تزیین کنید.

در این مطلب با طرز تهیه پاستا با مرغ آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای متفاوت نهایت لذت را ببرید؛ در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش انواع پاستا کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل