نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه ناگت ماهی لذیذ و فوت و فن های پخت بهتر آن

ناگت ها از غذاهای خوشمزه ای هستند که به علت بافت خاصی که دارند، بسیار مورد علاقه کودکان قرار می گیرند. طرز تهیه ناگت ماهی نیز از نظر مواد اولیه بسیار شبیه به ماهی سوخاری است. گوشت ها از مواد غذایی هستند که بدون مواد مکمل طعم چندان مطلوبی ندارند. ماهی نیز از این قاعده مستثنی نیست. ناگت ماهی یکی از روش های عالی برای مزه دار کردن ماهی است.

مواد لازم

طرز تهیه ناگت ماهی

برای شروع دستور تهیه ناگت ماهی بسیار شبیه به ناگت مرغ عمل می کنیم. ابتدا باید ظرفی را انتخاب کنید و در آن پودر سیر و نمک را مخلوط کنید. در گام بعدی زرده تخم مرغ و زعفران را نیز باهم مخلوط و در کناری قرار دهید.

در ادامه پیاز را خرد کنید و به همراه پنیر پیتزا، فیله ماهی و پودر سیر داخل مخلوط کن بریزید. از عمل میکس کردن، خمیری نرم به دست خواهد آمد. در مرحله بعدی طرز تهیه ناگت ماهی, از خمیر آماده شده به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و در روغن قرار دهید تا سرخ شود. برای پخت کامل ناگت ها باید مقدار روغن به اندازه ای باشد که کل سطح ناگت را بپوشاند و ناگت در آن شناور باشد.

در مرحله پایانی طرز تهیه ناگت ماهی, ناگت ها را در روی کاغذ یا پارچه تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی از آن ها خارج شود. این ناگت های خوشمزه را می توانید به همراه سایر تزیینات مانند سبزی، سیب زمینی و قارچ سوخاری نوش جان بفرمایید.

نکات مهم در دستور تهیه ناگت ماهی

امیدواریم دستور پخت ناگت ماهی مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد و این ناگت خوشمزه را بتوانید در محیط منزل تهیه کنید و از طعم مطلوب آن لذت ببرید. شما عزیزان می توانید در صورت تمایل به لینک انواع ناگت در مجله اینترنتی آرگا مراجعه نمایید و از این مطالب نیز دیدن فرمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل