نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه نان همبرگر خانگی با بافت نرم و ایده آل

نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی است که به خاطر بافت نرم آن طرفداران زیادی دارد، نان همبرگر خانگی بسیار لطیف و خوشمزه است همچنین طرز تهیه نان همبرگر بسیار ساده است.

در روزهای گذشته با طرز تهیه نان باگت و نان گاتا آشنا شدید. دستور پخت نان همبرگر نیز می تواند کمک فراوانی برای تهیه یک نان خوشمزه و ایده آل به شما نماید.

مواد لازم:

طرز تهیه نان همبرگر :

ابتدا شیر ولرم را در ظرفی ریخته، شکر و خمیر مایه را اضافه کرده هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

به مدت یک ربع کنار بگذارید، پس از یک ربع در ظرفی دیگر کره، نمک و تخم مرغ را ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس به خمیر مایه که کنار گذاشته بودید اضافه کنید،

آرد را الک کرده تا ناخالصی های آن گرفته شود، سپس آرد را کم کم و قاشق قاشق به مواد اضافه کرده و هم بزنید، دقت داشته باشید آرد باید به اندازه ای ریخته شود که به دست نچسبد و خمیر لطیفی داشته باشید اگر خمیر به دست چسبید دستهایتان را بشویید تا با اضافه کردن نادرست آرد باعث سنگین و سفت شدن خمیر و نان نشوید.

کاسه ای را بردارید درون آن را به وسیله روغن چرب کنید و خمیر را درون آن بریزید و در روی آن سلفون بکشید تا باعث خشکی خمیر نشود ظرف را کنار بگذارید تا حجم خمیر ۲ برابر شود. در مرحله بعدی خمیر های آماده شده را به اندازه های ۵۰ یا ۱۰۰ گرمی جدا کنید، سپس ته سینی فر را چرب یا به وسیله کاغذ روغنی روی قالب را بپوشانید خمیر ها را ورز داده و به صورت گرد در آورید.

و سپس درون سینی فر قرار دهید، در مرحله بعدی طرز تهیه نان همبرگر, روی خمیر ها را به زرده تخم مرغ آغشته کنید و کنجد روی آن بپاشید و مجددا ۲۰ دقیقه استراحت دهید، در این زمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس خمیر ها را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید، این زمان بستگی به فر دارد بهتر است هر ۱۰ دقیقه یک بار نان ها را چک کنید.

یکی از رمزهای تهیه نان مطبوع و با کیفیت در منزل، رعایت تناسب مواد اولیه می باشد برخی از این مواد نقش موثر تری دارند مثل خمیر مایه که با شکر فعال می شود. در این بخش طرز تهیه نان همبرگر را آموزش دادیم آن را در منزل تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل