نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه و بدون استفاده از فر

مرغ شکم پر از انواع غذاهای مجلسی و پرطرفدار است و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف این غذای ایرانی را بپزید. برای پخت مرغ شکم پر می توانید از فر و یا قابلمه استفاده کنید که طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه و فر با یکدیگر متفاوت است. 

اغلب خانم ها تمایل دارند برای مناسبت ها و مهمانی ها خاص غذاهایی مجلسی و خوشمزه ای نظیر زرشک پلو با مرغ و مرغ شکم پر و مرغ سوخاری را در منزل بپزند که هر کدام از این غذاها طعم لذیذ و متفاوتی دارند.

مواد لازم

مقدار لازم سبزی مخصوص مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

برای پخت مرغ شکم پر ابتدا سبزی های را تمیز کنید و بشویید سپس آن ها را خشک کنید و با یکدیگر مخلوط نمایید و سبزی های خشک شده را ساتوری کنید. پیازها را به صورت درشت رنده کنید سپس درون قابلمه ای مناسب ۱.۵ لیوان آب و مقداری نمک بریزید و پیازهای رنده شده و سبزهای مخصوص را درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا سبزی ها پخته شوند و آب آن ها بخار شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید تا داغ شود سپس دو طرف مرغ را به همراه نمک و زردچوبه درون روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

مرغ سرخ شده را از درون قابلمه بیرون آورید و ۳ قاشق غذاخوری رب درون روغن بریزید و رب را سرخ کنید و نمک و آبلیمو و فلفل را به همراه دو لیوان آب به رب اضافه کنید و اجازه دهید تا سس مخصوص به دمای جوش برسد سپس حرارت شعله گاز را کم کنید.


در این مرحله از طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه بعد از اینکه آب پیاز و سبزی ها به طور کامل خشک شد مقداری روغن به آن ها اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه مخلوط پیاز و سبزی را تفت دهید و باقی مانده رب گوجه فرنگی و رب انار را به مخلوط سبزی و پیاز اضافه کنید و همه این مواد را هم بزنید سپس گردو و زرشک و کشمش را به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل را هم مطابق با ذائقه تان به مخلوط سبزی و پیاز اضافه کنید. درون شکم مرغ را مقداری نمک بزنید و از مواد آماده شده داخل شکم مرغ بریزید و مواد را مقداری فشار دهید تا درون شکم مرغ به خوبی پر شود.

به کمک نخ و سوزن شکم مرغ را بدوزید تا در زمان پخته شدن مواد از درون شکم مرغ بیرون نریزد.

توجه داشته باشید که برای خوش طعم کردن مرغ می توانید به اندازه دو قاشق غذاخوری از موادی که آماده کرده اید را درون سس بریزید. سپس مرغ را از قسمت پهلو درون قابلمه قرار دهید همچنین می توانید مرغ را از قسمت شکم درون قابلمه قرار دهید که در این صورت پاهای مرغ را باید ببندید.

در طرز تهیه مرغ شکم پر، بعد از گذاشتن مرغ درون قابلمه چند قاشق از سس مخصوص روی مرغ بریزید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ پخته شود بهتر است در حین پخت مرغ این کار را چند بار تکرار کنید تا همه قسمت های مرغ شکم پر طعم و مزه خوبی بگیرد می توانید بعد از گذشت ۳۰ دقیقه مرغ را در جهت مخالف برگردانید که در این صورت باید دقت داشته باشید که مرغ خرد نشود. در طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه می توانید بعد از پخته شدن مرغ آن را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک روش های تزیین مرغ شکم پر این غذای ایرانی خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر مرغ شکم پر با قابلمه

  1.  در صورتی که سبزی چوچاق در دسترس نبود می توانید از ۲ حبه سیر در طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه استفاده کنید.
  2. نعنا را نباید بیشتر از مقداری که ذکر شد استفاده کنید زیرا باعث تلخی مواد می شود.
  3. اگر رب انار ملس و یا شیرین است بهتر است برای طعم بهتر مرغ شکم پر یک قاشق آبلیمو و یا آب نارنج به مواد اضافه کنید.
  4. حرارت گاز بهتر است خیلی کم باشد تا مرغ به خوبی و در مدت زمان ۲ ساعت مغز پخت شود.

 

در این مطلب با طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه و نکاتی برای پخت بهتر آشنا شدید که امیدواریم با کمک این مطلب آموزشی بتوانید مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی را در منزل بپزید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

The post طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه و بدون استفاده از فر appeared first on آرگا.

نوشته طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه و بدون استفاده از فر اولین بار در بروز باش. پدیدار شد.

خروج از نسخه موبایل